Мрачно и дъждовно остава и утре

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:12 / 11.03.2017
1128
През следващото денонощие над страната ще преобладава облачно време. През нощта и утре преди обяд ще е почти без валежи. На места, главно в Южна България и с временни разкъсвания на облачността. След обяд и вечерта валежите ще се активизират, ще продължат и през нощта срещу понеделник и на места ще бъдат значителни. В равнините ще превалява дъжд, а в планините и планинските райони - сняг. С до умерен вятър от север-североизток ще продължи да прониква студен въздух. Минималните температури ще бъдат между 1° и 6°, а максималните - между 5° и 10°, на отделни места в Южна България до 12°.

Атмосферното налягане е и ще се задържи малко по-ниско от средното за март.

Над планините ще е предимно облачно и мъгливо, преди обяд без съществени валежи. В следобедните часове и вечерта валежите ще се активизират, ще продължат и през нощта срещу понеделник и на места ще са значителни. Ще вали сняг и ще се образува нова снежна покривка. Ще духа умерен и временно силен вятър от североизток, по билата от югоизток, който вечерта ще се усили още. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 0°, на 2000 метра - около минус 4°.

Над Черноморието ще преобладава облачно време. Преди обяд над южното крайбрежие с временни разкъсвания на облачността. След обяд и вечерта валежите ще се активизират и ще продължат и през нощта срещу понеделник. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 8°-10°. Температурата на морската вода е 6°-7°. Вълнението на морето ще бъде 3 бала, с тенденция на усилване.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Специалистът по право Димитър Стоянов: "Аз съм Кирил Петков и не ...
Вижте всички оценени професионалисти в Бургас - Сигурно сте чули ...
Може ли резултатът за коклюш да се окаже фалшив?
Ето кога коклюшът може да бъде коварен
Изтеглиха номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за съ...
Главчев: Имам доверие към всички министри в моя кабинет


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).