Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Мустафа Карадайъ в Монтана: В трудни и тежки времена идва ред на ДПС
Автор: Екип Burgas24.bg 09:24 / 04.09.2022Коментари (0)470
©
В трудни и тежки времена винаги идва ред на ДПС. Защото нашата философия е на заедността, на обединението, а не на червените линии и на разделението. Това заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ на предизборна среща в Монтана, съобщиха от пресцентъра на ДПС.

Промяната, която всички очаквахме, не се случи. Тези, които се самонарекоха промяна, се превърнаха в провал. Те заложиха на реваншизма и омразата, които бяха и в политиката на ГЕРБ, поради което ние години наред призовахме за демонтаж на модела ГЕРБ, припомни Карадайъ.

Българските граждани са тези, които дават, но и които вземат властта. Позволихме си лукса 12 години да се руши нормалността в политиката. След това си позволихме да дадем надежда на случайни минувачи в политиката, заяви още лидерът на ДПС.

Време е да заложим на сигурността. В ДПС са и експертизата, и опитът, и ключът към решаването на проблемите на хората. Да гласуваме с разум и отговорност, защото обедняхме и като хора, и като народ, и като държава, категоричен бе Мустафа Карадайъ.

Да не се връзваме на една дъвка, която повтарят ГЕРБ и "Продължаваме промяната" - че след тези избори ще има нови, призова зам.-председателят на Движението Станислав Анастасов.

Тази въдица хвърлят хора, които хитруват, правят го основно двете големи партии, за да може всички сега малко да поизчакаме, обясни той.

Истината е, че тези избори решават всичко. И ГЕРБ, и "Продължаваме промяната" много добре знаят, че тези избори са им генералната репетиция за местния вот догодина. От резултатите на тези избори в общи линии ще им е ясно какво ще се случи догодина на местния вот. Затова ние, в ДПС, трябва да си свършим работата, подчерта зам.-председателят на ДПС.

ДПС вдига високо летвата и за тези избори, и за местните, категоричен бе и водачът на листата на ДПС в Монтана Димитър Аврамов.

Справяхме се досега добре, от тук нататък зависи от нас да вземем едно достойно място, за да докажем силата ни. Всичките ни опоненти са респектирани от нас, каза той. Аврамов посочи и целта на предстоящия местен вот идната есен - "още повече кметове на населени места и зам.-кметове на общини, както и кметове на общини".

17,3 % е инфлацията в България по данни на статистиката. Тя обаче е много по-висока, ако вземем малката потребителска кошница. Инфлацията е чисто български феномен, не са верни приказките на досегашните управляващи, че е привнесена отвън, защото ако беше така, поскъпването щеше да е 8 процента, обясни  един от най-големите експерти по социална политика в България и кандидат за депутат от ДПС д-р Хасан Адемов.

Хората обедняха, искат стабилност. Оказа се, че без Движението за права и свободи няма стабилно управление. Ние, в ДПС, поставяме нашия акцент върху сигурността и стабилността. Това означава стабилни работни места, стабилни политики, стабилни доходи, които да покриват инфлацията. И сигурност, която да позволи реализирането на всички политики, заяви Хасан Адемов.

Дошло е важно време - на стабилните политически партии, които са последователни в отстояване на европейските политики и ценности в подкрепа на хората. ДПС е такава партия, както в национален, така и в международен план, изтъква лидерът на европейските либерали Илхан Кючюк.

По думите му Движението винаги е било радетел на това България да бъде част от НАТО и ЕС, защото НАТО е отбранителният съюз, който ни дава сигурността, а ЕС осигурява развитие, технологии, препитание. Но то не трябва да е обърнато само към големите европейски столици, а и към по-слабо развитите региони като Монтана, категоричен бе Кючюк.

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ и екипът на Централния предизборен лъч на Движението посетиха крепостта "Баба Вида" и Осман Пазвантоглу джамия. Културно-историческият туризъм е приоритет на ДПС. Културното наследство е код за обединение, основа за икономически просперитет, подчерта Карадайъ.



Още по темата: общо новини по темата: 845
22.02.2023 »
26.01.2023 »
27.12.2022 »
26.12.2022 »
15.12.2022 »
10.12.2022 »
предишна страница [ 1/141 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
49-ото Народно събрание
България в еврозоната
Матури 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: