Мутрите се завърнаха! Шофьор тръгна с метална палка към колежка, но пострада друг

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
13:46 / 02.05.2023
433
Шофьор бе задържан в Пловдив за проявена агресия на пътя, а от дома му са иззети наркотични вещества. Полицейските действия са предприети от служители на Шесто РУ след получен сигнал в неделя, съобщават от полицията в града под тепетата.

Според предварителната информация около 18,00 ч. на булевард "Цариградско шосе“ в Пловдив в движение се засекли "Нисан“ и "Тойота“. При спиране в района на надлез "Скобелева майка“ водачът на първата кола слязъл и се насочил към другия автомобил с намерение да се саморазправя с жената зад волана и двамата мъже, с които пътувала.

В разгара на спора непознатият ударил с метална палка по главата единия от пътниците, а след това отпътувал. На пострадалия е оказана медицинска помощ. При организираните оперативни и издирвателни действия последвал арест на 35-годишния извършител.

В условията на неотложност е претърсено жилището му в областния град, където разследващите открили 27 таблетки екстази, пакетче марихуана и електронна везна. Срещу мъжа са образувани две полицейски производства – за причинена телесна повреда по хулигански подбуди и за притежание на наркотици. Предстои материалите да бъдат внесени в районната прокуратура.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Баташката "Св. Неделя" - църквата на страданието
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).