Мъж бе нахапан от куче, версиите за инцидента са противоречиви

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
22:40 / 21.11.2018
1541
Кучешки войни в столична градинка. Собственик на немска овчарка беше нахапан от питбул, но версиите за това какво е провокирало агресията се разминават.

Иво Панов е собственик на немската овчарка. Разказва пред камерата на Нова, че питбулът нахапал кучето му, а няколко минути по-късно се нахвърлил и върху самия него. Този път – окуражаван от стопанина си.

Симеон Бойков е собственик на питбула Слик. Занимава се с възпитаване на кучета. Определя се като последовател на говорещия с кучета Сизар Милан. По думите му няма лоши животни, а лоши хора, които предизвикват ситуацията.

Според Симеон поведението на кучето му е провокирано не от другото куче, а от неговия собственик. Казва, че не видял никакъв контакт между двете животни. По думите на Иво Панов питбулът никога не бил извеждан с намордник.

Според собственика му нямало нужда от такъв, защото кучето е възпитано и няма да прояви агресия, ако човек не го провокира.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Баташката "Св. Неделя" - църквата на страданието
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).