Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Мъж преби кучето си пред ученици, има съмнения и за сексуално насилие над животното
Автор: ИА Фокус 08:35 / 11.04.2024Коментари (5)1164
© NOVA
Нов случай на жестокост над животно. Мъж от Пловдив преби жестоко домашния си любимец - питбул. Агресивните сцени са станали на метри от Френската гимназия в града. Учениците не са останали безучастни, а са проявили гражданска активност и веднага са сигнализирали полицията, но твърдят, че техен патрул се е отзовал твърде късно.

"На 9 април около 08.00 ч. видях куче във видимо безпомощно състояние – куцаше, трепереше, имаше кръв и следи от порязване", сподели в ефира на NOVA ученикът Румен Лазаров.

"На отсрещния тротоар стоеше мъж, който извика животното. Попитах го дали е негово и защо е в това състояние. Казах му, че ще извикам полиция. Подадох сигнал, но униформени дойдоха след 2 часа, когато мъжът вече си беше тръгнал", поясни Иван Вангов.

На място пристига и преподавателят по физическо възпитание Стоян Божков.

"Полицията дойде със закъснение, взеха данните на децата и сигнализираха районното управление. След множество позвънявания на съседи разбрахме, че той явно работи в автомивка. Патрул отиде да го търси, но не го намери", коментира мъжът.

Според местни жители има информация, че мъжът малтретира кучето от години. Твърди се, че животното е насилвано и сексуално. Много от съседите му се страхуват, тъй като е агресивен.

Благодарение на учениците четириногото е спасено. В момента се лекува в клиника, като от училището са започнали кампания за набиране на средства за лечението му.

От полицията в Пловдив съобщиха, че сигналът е подаден на тел 112 в 08.25 ч., 20 минути по-късно техен автопатрул се е отзовал, а в 09.10 ч. е постъпил втори сигнал. Оттам допълват, че мъжът е наркозависим, криминално проявен и има психични проблеми. Не е задържан за последния побой над животното, съставен му е акт.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Някой има ли представа къде точно се развива тази брутална история. Адрес например?
0
 
 
Те тия изверги които постъпват така си ползват кучетата за борби и да убиват други животни. И ако не се справят добре биват осакатявани и бити. Виждал съм много такива и психически всички са за лудницата а ако там ги оправят малко да ги местят в затвора. Такива психари постъпващи така с домашните си любимци са напълно способни да го направят същото и над човек. Въпроса е че в "държавата" България винаги е късно когато се направи нещо ако се направи нещо.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Национална баскетболна лига сезон 2023/2024
Масови протести срещу цените на горивата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: