Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Мъж превъртя след гръмнала пиратка на терасата му: Ще ви изпозастрелям всичките като кучета!
Автор: Екип Burgas24.bg 14:50 / 23.01.2022Коментари (5)793
©
"Ще ви изпозастрелям всичките като кучета“ - така пловдивчанин заплаши няколко деца, след като хвърлиха пиратка на една от терасите му. Ето и цялата история, описана от прокуратурата:

Районна прокуратура Пловдив е повдигнала обвинение на И.Т.Ч. от Пловдив за престъпление по чл.144, ал.3, вр ал.1 от НК спрямо три лица, непълнолетни към датата на деянието, за това, че на 12.01.2020 г. в селото, в което живеел в Пловдивска област, е отправил закана за убийство на три лица и това  заканване би могло да възбуди основателен страх за осъществяването му.

На посочената дата непълнолетните Д.Н.С., С.С.М. и М.П.М. минавали покрай къщата, в която живеел обвиняемият. Един от тях хвърлил пиратка, която попаднала на терасата на стаята, в която спяло двугодишното дете на обвиняемия.

От възпламеняване на пиратката детето се събудило. Ядосан, мъжът взел пистолет тип револвер и фенер и излязъл на улицата пред къщата, извикал на момчетата да спрат и като отишъл при тях, насочил пистолета към главите им, крещейки и обиждайки ги, като ги заплашил с думите: "Ще ви изпозастрелям всичките като кучета“.

Накарал ги да покажат съдържанието на джобовете си, за да види кой има пиратки, като през цялото време пистолета бил насочен към главите на децата. Към тях се приближили още две момчета, като същите действия И.Т.Ч. насочил и към тях. Едно от  пострадалите момчетата казало, че минути преди тях пред къщата  минали други младежи и  обвиняемият тичешком се отправил към указаната посока. Тогава и петте деца си тръгнали, като някои тичали до жилищата си, други минали по заобиколен път, тъй като били много уплашени и стресирани.

И.Т.Ч. е обвинен и за престъпление по чл.339, ал.1 от НК, за това, че без да има за това надлежно разрешение, е държал огнестрелно оръжие – 1 брой сигнално-газов пистолет, марка "EKOL“, модел "Viber“ с демонтиран/отвинтен ограничителен елемент – муфата-стеснение /диафрагма/, което позволява изстрелването на твърди тела и съгласно чл.4, ал.3 от ЗОБВВПИ е определен като огнестрелно оръжие.

Делото е насрочено в  Разпоредително заседание. Заседанието е първо и ще се проведе утре, 24 януари.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Повече пиратки значи трябва да му хвърлят, те такива друго не заслужават !
+2
 
 
Значи двугодишното дете ще заеква до края на живота си заради стреса от пиратката, а малките гаменчета не само че не са отнесли по едни бой, ами са и жертви. Човека сега да пусне едно гражданско дело за по 10к към всеки да им дойде акъла в главата.
0
 
 
За ГСО не се изисква разрешително. Те са на регистрационен режим. Муфата се използва за автоматично зареждане при стрелба с халосни патрони, а иначе цевта има фабрично стеснение и няма как без преработка да стане огнестрелно оръжие. Някой пак си е смукал от пръстите и е драскал глупости.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: