Мъж стреля по деца заради шепа череши, рани момиченце

Автор: Пламена Николова
Коментари (19)
10:06 / 09.06.2020
746
Мъж на 55-години е задържан за това, че е ранил с въздушна пушка малолетно момиче, съобщиха от пресцентъра на полицията във Варна.

Според официалната информация по случая, на 04.06. т.г., около 17:25 часа, е получен сигнал за това, че дете е било уцелено с въздушна пушка близо до блок в ж.к. «Възраждане». След проведени действия по разследване на случая и оперативно – издирвателни дейности е установено, че извършител на деянието е 55-годишен мъж, живущ в същия блок. Въздушната пушка е иззета. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна.

За случилото се разказва в социалната мрежа вуйчото на детето Николай Ангелов, който споделя следния коментар:

"Никога не съм бил активен в социалните мрежи, но тази случка ме остави потресен. Ситуацията се разиграва на 4.06.2020 г. в град Варна.

Става въпрос за групичка деца, в тази групичка е и племенницата ми, която е на 13 години.

Децата си играят мирно и тихо в междублоковото пространство, но там за зла участ е имало една череша. И както споменах, става въпрос за деца на 13 години, които най-вероятно са се подразнили от примамливия плод и са посегнали да си вземат по черешка. В този момент, от горните етажи на блока се чуват истрели от пушка и децата се скриват – който, където намери. Тогава идва и моята племеница, децата и казали: Бързо скрий се, че някой стреля!

Тя вижда някакъв храст близо до нея и кляка, за да се прикрие. В този момент тя усеща нещо като ожилване и вижда кръв по ръката си, децата се панират и започват да крещят, но едно от тях е по - съобразително и се обажда на 112, пристига линейка и полиция.

Племенницата ми е откарана в болница, ръката й посинява и тя не може да я движи.Оказва се, че в ръката й има чашка от въздушна пушка, която притиска нещо в ръката и тя посинява и става неподвижна. След като са й сцепили ръката и са отстранили въпростната чашка, ръката се оправя, синината изчезва и детето отново си движи ръката. Искрено се надявам да няма последствия и тя да си остане само със стреса и трите шева.

До колкото разбрах, полицията е открила въпросният господин, който най- вероятно си е мислел,че е на сафари в Африка и си гърми по живи мишени.

Разказвам ви всичко това, защото всички ние имаме деца, днес е моята племенница, утре може да е моята дъщеря или моят син, вдругиден може да са вашите деца.

Искам да се обърна към "ЧОВЕКА", който извърши това деяние:

Ти нямаш ли деца, племенници или внуци?

Как би се почувствал ако някой стреля по тях?

А дали ти минава през акъла родителите ѝ какъв шок са преживели?

Майката на племенницата ми е с диабет и след като чува, че дъщеря й е простреляна в ръката, изпада в шок.

И това е, само защото някое дете си е откъснало череша от дърво, което се намира в междублоково пространство?!

Надявам се, нужните институции да се самосезират и това същество да си получи заслуженото, но същевременно и не вярвам, като знам в каква държава живеем.

Бог да пази децата ни!", пише Николай Ангелов.

Виж коментарите (19)
Още новини от Национални новини:
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...
Архитектурният шедьовър на България, в който може да видите лика ...
Борисов категоричен: Преговори между ГЕРБ и ПП-ДБ може да има, но...
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...
Кой лъже за ваксините срещу коклюш?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).