Мъж загина при пожар в дома си

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
18:47 / 26.03.2019
1307
72-годишен мъж загина при пожар тази нощ в Русе. Инцидентът е станал в жилището му на улица "Духовно Възраждане“ около 04:00 часа. По случая е образувано досъдебно производство. За щастие без пострадали се размина друг пожар днес преди обяд в центъра на Русе. Сигналът за него е постъпил на тел. 112 малко преди 11:00 часа.

Изпратени са два противопожарни автомобила и 8 огнеборци. Насочени са и екипи на полицията. На място е установено, че е възникнало запалване в една от стаите на апартамент на втория етаж в блок на ул. "Княжеска“, пише Блиц.

Евакуирани са трима човека от сградата. Спасени са и домашните любимци, които при възникване на пожара са останали в жилищата. За щастие инцидентът се размина без пострадали. Екип на Спешна помощ е прегледал жена, но не се е наложила допълнителна медицинска помощ или хоспитализация. Предстои изясняване на причините за възникване на пожара.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Днес се спазват строги обичаи
Ново земетресение в България
Днес е най-чаканият ден за българските пенсионери
Ето какво ще е времето днес 
Видите ли такъв надпис на черешите през май – лъжат ви
Обявиха прогнозата за времето за следващите дни, по-добре не приб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).