Мъж загина след зловеща катастрофа на магистрала "Хемус"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:48 / 28.05.2018
2016
45-годишен мъж от село Върбяне е загинал при пътен инцидент на АМ “Хемус“, съобщават от шуменската полиция. 

Сигналът за произшествието е приет в 11.00 часа в оперативната дежурна част на областната дирекция на полицията в Шумен. Съобщено е , че е възникнала катастрофа с пострадал до бензиностанция, в посока към Варна.

Към мястото на инцидента са насочени екипи на полиция, пожарна и спешна помощ. На място е установено, че водач на лек автомобил "Мерцедес" с шуменска регистрация предприел изпреварване на лек автомобил Опел "Корса“ с шуменска регистрация.

Водачът на мерцедеса застига опела и поради неспазване на дистанция го блъснал отзад. След това се блъска в мантинелата и се преобръща на пътя.

В МБАЛ – Шумен за преглед са откарани водач на мерцедеса С.С. на 49 г. от Нови пазар, където му е установена фрактура на дясната ръка. В болничното заведение е откаран и спътникът му Ж.Д който бил на предната дясна седалка.

45-годишният мъж починал в болничното заведение след получена гръдна травма. Водачът на опела И.Ю. на 53 г. от село Тодор Икономово бил тестван за алкохол, наличие не е установено. За алкохол е тестван и другият водач, пробата му е отрицателна. На място е извършен оглед. Образувано е досъдебно производство.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Проф. Чорбанов: Дано в понеделник да не бъде обявена епидемия, ка...
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).