Мъж загина в жестока катастрофа, момиче и жена са ранени

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:43 / 09.12.2016
1080
На 8 декември, около 10:20 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по път II-29 на кръстовището за с. Царевец, обл. Добрич. 

Установено е, че лек автомобил Нисан" с добричка регистрация, управляван от 28-годишна жена от град Добрич застига и блъска движещия се лек автомобил "Фолксваген" с добричка регистрация. 

Вследствие на удара, лекия автомобил "Фолксваген" навлиза в лентата за насрещно движение и се удря челно в товарен автомобил "Мерцедес" с добричка регистрация. 

От настъпилото ПТП, почива водача на лекия автомобил "Фолксваген" мъж на 48-години от с. Соколово, обл. Добрич. Пътуващата жена в лек автомобил "Фолксваген" на 19-години е с фрактури на горен и долен крайник, без опасност за живота. 

Постарала е и возещата се в лекия автомобил "Нисан", жена на 65 г., която е с хематом на главен мозък и разкъсано контузни рани в областта на главата, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Второ РУ МВР Добрич.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Обмислят дали хотелите у нас да не започнат да предлагат българск...
Всеки втори се ослушва за по-добра работа – водещи са допълнителн...
Правителството отмени решението за създаване на частната детска б...
Утре е един от двата дни, в които можем да боядисаме яйцата
Единадесетокласник от Бургас с бронз от Балканската олимпиада по ...
Пускат за движение предсрочно участъка от АМ "Струма", затворен з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).