Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
На депутат от ПП му е интересно защо българите не искат да дадат заплатата си за Украйна
Автор: Екип Burgas24.bg 09:32 / 26.04.2022Коментари (15)723
©
Депутатът от "Продължаваме промяната" Иван Манев защити в социалните мрежи Кирил Петков. Припомняме, че премиерът призова всички българи, които искат да помогнат, дарят по една заплата за Украйна.

Искам да споделя, какво мисля за призива на Кирил Петков.

Преди да го направи, той сподели намеренията си с нас, най близките 100 човека, започнали това начинание заедно с него още преди 5 месеца.



Казахме му, че ще има голям хейт и че ПР няма да седи добре. Опитахме се да го спрем.

Но Кирил си е Кирил и него го боли за хората в Украйна и ще направи всичко да спаси и един човек повече. Доказвал го е вече!



Каза ни:


“Всички трябва да осъзнаят, че те са част от решението. Да… не е приятно да се чуе, ама така напредва една нация. Иначе ще си гледат стария филм отново и отново. Това е част от Промяната и то е на мисленето."

Първоначално ме хвана яд след поста и всичкия хейт, който се изля към Кирил и към всички нас. Всички демагози скочиха. Как така ще се събират пари за помощ за война. Как така, това не е хуманно.

Най-интересни са ми тези, които призоваваха, да дадем военна помощ, платена с данъците ни, а сега скочиха, че заплата си не дават.

В бизнесът има една приказка, докажи намеренията с портфейла си.

Това е подходът на Промяната. Така нацията не се дели. И всеки може сам да вземе своето суверенно решение, с портфейла си. Който иска да даде, който не иска да не го прави. Тук е лесно да пишем.

Аз заставам зад Кирил и неговата битка за Украйна. Промяната започва от главата!



Още по темата: общо новини по темата: 4309
20.03.2024 »
13.03.2024 »
12.03.2024 »
10.03.2024 »
07.03.2024 »
05.03.2024 »
предишна страница [ 1/719 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Хайде стига с тази заплата! Това е поредния кьорфишек за отвличане на вниманието на народа от вътрешните ни проблеми и инфлацията!
0
 
 
Защото,мамицата ти некадърна простако,инфлацията вече е двуцифрена и реално е минала 20%!Защото,ПРОСТАКО,реалните доходи не ни стигат!
+2
 
 
Защото сме бедни, Иван Манев и няма да имаме какво да ядем, ако си дадем заплатата.Но ти никога няма да го разбереш, защото си охранен, нахранен и имаш всичко каквото си поискаш.Не знам дали знаеш, но съществува класова война в която ние с тебе не сме в един отбор.
Нито крачка назад! Зад нас е България.
на 26.04.2022 г.
-4
 
 
И аз не разбирам защо е тази врява. Който иска да даде, който не иска- да не дава. Какво пискате само? Същото е като в магазина- един решава да даде пари за кутия цигари, друг не дава. "Всеки сам си преценя".
+2
 
 
Манев,има една приказка,че на чужди пари сметка не се прави. Дарението е личен акт и не става с призиви.Да не обяснявам разликата между депутатска заплата и тази на работещите в страната. Кой и как си плащаме разходите и за какво ни стига заплатата,явно не ви интересува,така че ПР който се опитахте да направите си заслужи хейта.
+2
 
 
М@стии ненужни, това ли успяхте да скалъпите за да избягате от отговорност? Кой е киро, че да определя с колко точно да помогна? Ако искам да дам 50лв, или пък три заплати ще ги върне ли? Тези оръжия, които можем да дарим киро и курнела с техни пари ли ги купиха, че да се разпореждат с тях? Нещастник, като направиш стандарта на българите такъв, че една заплата да не ги събаря, тогава предлагай кой колко да дарява! Мекотело безгръбначно!
+1
 
 
Така,така,а нас огън,да ни гори!За Украйна-заплата,за нашите деца-капачки! Оставка и съд за вас!
+2
 
 
Ако един депутат или министър не осъзнава, че финансовите потоци и решения в една държава са поверени на властта чрез ДАНЪЦИТЕ на гражданите и обществения договор, по-добре да се занимават с гаражна търговия. Утре някой можд да поиска заплата за ремонт на мантинели или за построяване на детска градина. Ще отменяме данъците ли? В момента 90% от подкрепата за бежанците е директно от граждански самоинициативи така или иначе.
0
 
 
Застани ДО Кирил, не зад него. Не звучи добре...
+1
 
 
Ей случайници,престанете с простотиите си!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: