Набират доброволци за Българското председателство на Съвета на ЕС

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
09:56 / 05.10.2017
1177
Всички млади хора, които искат да бъдат доброволци в екипа на Българското председателство на Съвета на ЕС, ще могат да кандидатстват до края на деня на 20 октомври. Министър Павлова удължи с десет дни срока за подаване на документи по предложение на ръководството на СУ "Св. Климент Охридски". Мотивът е, че много студенти имат интерес да се включат в провеждане на председателството, но заради лятната ваканция не са могли да получат информация или да подадат документи. 

Доброволците за председателството първи ще посрещнат международните делегации и гостите, които ще пристигнат в София за над 270 работни срещи. Те ще имат ключова роля за първите впечатления от България като домакин. В рамките на Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 в столицата ни се очаква да дойдат около 22 000 чуждестранни гости.
За тяхната добра организация Министерството за Българското председателство на Съвета на ЕС ще разчита и на няколко основни групи от доброволци:

• Доброволци, придружаващи делегациите на високо ниво
• Доброволци, обслужващи информационните бюра
• Доброволци, подпомагащи дейността на пресцентъра на Председателството

Всеки, който желае да допринесе за успеха на Българското председателство на Съвета на ЕС, може да кандидатства най-късно до 20 октомври 2017г. Пълен списък на необходимите документи и адрес за изпращането им ще намерите ТУК.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Проф. Чорбанов: Дано в понеделник да не бъде обявена епидемия, ка...
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).