Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
Ѕургас
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
Ѕизнес
ƒруги
»нституции
 риминални
ќбщество
"Ќационална лотари€": ¬сички спечелили от билетите и игрите са напълно реални лица
јвтор: ≈кип Burgas24.bg 16:01 / 03.02.2020 оментари (2)6974
©
ќт†"Ќю √еймсУ јƒ изразиха сво€та официална позици€ относно медийните публикации и твърдени€та, че част от спечелилите от Ќационална лотари€ лица не съществуват:

"¬ъв връзка с медийните публикации и твърдени€та, че част от спечелилите от Ќационална лотари€ лица не съществуват, за€в€ваме следното:

¬сички спечелили от билетите и игрите са напълно реални лица. “ова е най-провер€ваната тема през годините и при проверките не са констатирани никакви нередности. »зраз€ваме готовност отново да предоставим необходимите документи на компетентните органи, за да извършат проверка и да установ€т самоличността на участниците и получените от т€х печалби за периода от началото на организиране на игрите до насто€щи€ момент.

ѕрез последните дни целенасочено се обедин€ват информации в различни медии, касаещи търговската ни дейност, с обвинени€ към отделни физически лица. “е цел€т манипулиране на общественото мнение, създаване на негативни нагласи и общо недоверие към бизнеса ни.

¬ъв връзка с непрестанните внушени€ за неплатени държавни такси отново за€в€ваме, че нашата компани€ е изплатила всичко дължимо по закон. ќказваме пълно съдействие на българските институции в извършваните от т€х проверки за установ€ване на истината.

ѕо повод крайно неверните и манипулативни твърдени€, тиражирани в публичното пространство, излагаме следните факти:

ќще от самото създаване на компани€та залагаме на пълна прозрачност. — тази цел търсим съгласие от всеки спечелил - да бъде заснет и публикуван на интернет сайта 7777.bg. Ќа него може да бъде открита информаци€ за печелившите участници, размера на печалбите им и игрите, от които са ги спечелили.

Ќа гърба на всеки билет на Ќационална лотари€ €сно са посочени услови€та за провеждане на играта, вида, размера и начина на изплащане на печалбите. Ѕилетите се печатат в една от най-големите печатници в света Ц американската компани€ "Scientific Games InternationalУ. »менно печатниците отговар€т за разпределението на печалбите, описани на гърба на билетите. Ќие не разполагаме с информаци€ каква сума има в съответни€ билет при пристигането му в Ѕългари€ и дали е печеливш или не.

¬сички правила и услови€ за провеждането на игрите и информаци€ за държавните такси са публикувани на 7777.bg. “е са достъпни за всички участници и заинтересовани страни от 2014 г. до момента. —ъществуването им на сайта за цели€ този период несъмнено може да бъде установено по технически път.

¬ допълнение днес б€ха качени всички търговски отчети на дружеството за периода 2014-2018 г. с цел пълна прозрачност и изб€гване на допълнителни внушени€ за прикриване на информаци€."
«ареждане! ћол€, изчакайте ...
Aнонимен
на 11.02.2020 г.
0
 
 
»змама!!! 384 регистрирани билети за тв игра и един √ол€м ’**
Aнонимен
на 05.02.2020 г.
0
 
 
рЯ§£рЯШВ–≈√»—“–»–јЋ —Џћ Ќ≈ ѕ≈„≈Ћ»¬Ў» Ѕ»Ћ≈“» — ( ѕ≈„≈Ћ»Ў “.¬. »√–ј )—“ќ“»÷» ¬ —ј…“ј » –≈«”Ћ“ј“ј ≈ - 0=0=0=0 рЯЩИрЯЩИрЯР† рЯР†рЯРЯрЯРЯрЯРЯрЯРЯрЯРЯрЯРЯрЯРЯрЯРЯрЯРЛрЯРЛрЯРЛрЯ
РЛрЯРЛрЯРЛрЯРЛ Ќ≈  ”ѕ”¬ј…“≈ Ѕ»Ћ≈“» ¬—»„ ќ ≈ »«ћјћј ?
 оментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
ќще новини от Ќационални новини:

»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« јвгуст 2020 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
¬иж още:
јктуални теми
ѕарламентарни избори 2021 г.
√рипна епидеми€ обхвана страната
јкци€ на прокуратурата в ћќ—¬
’ороскоп за ден€
“¬ и шоу сезон 2020/2021 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в Ѕургас и региона.
e-mail:
јнкета
ўе почивате ли идната зима?
ƒа, в Ѕългари€
ƒа, в чужбина
Ќе
Ќе съм решил/а още

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
Ѕургазлии във facebook
RSS за новините
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Burgas24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Burgas24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Burgas24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: