Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Национална здравна кауза - МЦ "Афродита" на война срещу спонтанните аборти
Автор: Екип на Burgas24.bg 09:00 / 07.07.2021Коментари (0)2267
©
С разбирането на прекрасната новина, че ще бъде майка, всяка жена трябва да подходи отговорно към пренаталните грижи за нероденото си бебе. Въпреки широкия обем информация, с която разполагаме – все още случаите на ранна загуба на бременност остават с висок процент. Честотата на спонтанните аборти може да варира сред жените поради много фактори. Често водещ такъв се оказва неинформираността на бъдещата майка и правилното проследяване на нейната бременност от добър специалист. Независимо от причината, необходимо е да превърнем борбата за предотвратяването на спонтанните аборти в национална кауза,  защото е недопустимо в наши дни да позволяваме такъв тип загуба.

Не е тайна, че страната ни разполага с  кратък списък от наистина подготвени специалисти в областта на пренаталната медицина и проблемното забременяване. Благодарение на държавния източник Фонд Центъра за асистирана репродукция успяхме да спрем погледа си над най-добрите в сферата – МЦ Афродита – гр.София. Както всички разбрахме, преди няколко седмици клиниката бе номинирана и наградена в няколко категории, като главната причина според ФЦАР за това е, че Афродита достига най-висок процент успеваемост при раждания от ин витро процедурите в цяла България за последните три години. Точно този факт беше и причина да потърсим компетентна информация от тях, като доказано най-добри в занаята.

В наша помощ за по-достоверна информация дойде един от най-затвърдените акушер-гинеколози в България – Д-р Георги Станулов. Натрупал своя ценен стаж в сферата в клиники във Великобритания, Австрия и Гърция, Д-р Стан
©
улов решава да стане част от екипа на МЦ "Афродита“ и  успява да спечели доверието на своите пациенти със знанията, опита и  работната среда, с които вече разполага в МЦ "Афродита“

По думите на специалиста Станулов, пренаталната медицина е основен дял от медицината, който се занимава с вътреоутробното развитие на най-малките – още неродени пациенти. Пренаталната диагностика е от изключителна важност за всяка една бременност, като внимателно трябва да се проследяват и трите и периода. Опитните като Д-р Станулов акушер – гинеколози преценяват и най-малкият риск за бременната и ембриона.

За съжаление масово пациентките свързват пренаталната медицина с приема на пренатални витамини, което е много грешно. Витамините са само малка част от целия процес на проследяване. Това се случва както вече споменахме поради ред недоразумения и може би ограничени знания в тази толкова важна част от медицината. Когато попитахме доктор Станулов на какво се дължи превъзходството на МЦ Афродита, той ни отговори, че в клиника "Афродита“ проследяването определено става лесно, сигурно и бързо благодарение на най-новото поколение медицинска апаратура, с която клиниката разполага. В същия момент клиниката разполага и с прекрасни специалист.

Медицинският директор -  д-р Филипов има над 35 годишен опит в сферата на стерилитета. Ръководителят на ин витро блока – Д-р Антон Баев е топ специалист , не само във IVF сферата, но се смята и за един
©
от най-добрите на Балканите  в оперативната гинекология. Георги Дойчев, който е ръководител на лабораторията e най-добрия ембриолог в страната – за това говорят неговите високи резултати в ин витро оплождането. Медицински център Афродита работи с в тясно сътрудничество и с най-добрите лаборатории в света.

По време на награждаването "Ин Витро клиника на годината“,  целият екип на МЦ“Афродита“ даде изявление, че ще даде всичко от себе си, за да помогне на българското семейство да създаде поколение.

Във връзка с това, клиниката стартира програма за БЕЗПЛАТНИ консултации на семейства с проблемно забременяване в цяла България.

От месец юли националната кауза на Медицински център Афродита е вече факт и от 13.07 всеки 2ри и 4ти вторник на месеца, между 09:00 и 12:00 – Д-р Станулов ще провежда БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ в гр.София (централата на медицински център Афродита). На 23.07 Д-р Станулов ще провежда БЕЗПЛАТНИТЕ СИ КОНСУЛТАЦИИ в гр. Варна, а на 29.07 ще бъде в гр. Пловдив.

Очакваме допълнителна информация от пресцентъра на клиника Афродита, относно точните дати за гостуването на д-р Станулов в градовете Русе и Бургас.

За запазване на часове:

За гр. София – 02 419 95 65; 02 806 0060

За гр. Варна – 0897 001 740

За гр. Пловдив – 0894 925 223

Ние пожелаваме на целия екип на Медицински център Афродита, да продължават да бъдат така упорити, отдадени и успешни! Във времена изпълнени с много трудности, единствено екип като техния – отдаден на националната каузата, може да помогне на страната ни да се развива успешно!








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Природни стихии
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Газови доставки
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: