Награждават младежи с 1000 безплатни шофьорски курса

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
14:59 / 14.06.2015
779
Войната на пътя всяка година отнема стотици животи, неизмерими по ценност. Само за последните 25 години, жертвите на катастрофи, са десетки хиляди български граждани.

Нарастващите санкции на държавата под формата на глоби и административни наказания не дават очакваните резултати за правилното противодействие и справяне с войната на пътя. Ето защо от Български автомобилен съюз започват нова инициатива, която да противодейства на войната на пътя.

"Вярваме, че доброто обучение е в основата на изграждането на съвременния човек като участник в движението на пътя и важен фактор, пример за подражание. Черната статистика може да бъде преборена със съзидателни и градивни инициативи. Това е поводът да наградим българските младежи с 1000 безплатни шофьорски курса, категория "В". Целта е да ги направим част от новата армия шофьори на пътя - добре обучени, толерантни, внимателни.", заявяват от съюза.


Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
От началото на годината: 27% по-малко загинали по пътищата, спрям...
Васил Велев за увеличението на пенсиите: Държавата пари няма – тя...
Социалният министър категоричен за пенсиите
Славчо Атанасов: Цар Фердинанд няма място в България
Две баби на преклонна възраст се сбиха, едната попадна в болница
Изплуваха още подробности за автомелето с ранени край "Маказа", и...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).