Нахлува студен въздух, вятърът се усилва, идат дъжд и сняг

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:19 / 09.03.2014
593
Днес с до умерен, в Източна България и временно силен вятър от изток-североизток в страната ще нахлува студен въздух. Ще бъде облачно с превалявания от дъжд, които с понижението на температурите в следобедните часове в Предбалкана, Лудогорието и Добруджа ще се примесват със сняг, а през нощта и по високите полета на Западна България ще превали сняг. 

Максимални температури между 4° и 9°, в крайните югозападните райони до 12-14°. Атмосферното налягане е по-високо от средното за март и през деня ще остане почти без промяна. 

В планините ще вали сняг. Вятърът ще е умерен и силен от североизток, по Старопланинското било и бурен. Видимостта ще е силно намалена. Максимална температура на 1200 метра минус 2-3°, на 2000 метра около минус 6°.

По Черноморието ще е облачно, с превалявания от дъжд. Ще духа силен североизточен вятър. Вълнението ще е умерено, около 4 бала. Максималните температури ще са 5°-7°, приблизително колкото е и температурата на морската вода е 6°-7°.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Сиромахов за най-страшните женски реплики по време на мач
Райските кътчета в Родопите с водопадите
Последният български цар днес става на 87
Празник е! Честваме чудотворец, помогнал на хиляди
Борисов: Битката е кой да е най-кресливата опозиция
Доц. Кунчев: Броят на комарите ще бъде много голям, ако не се обр...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).