Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Нападнаха известен пловдивски адвокат, заплашиха го с убийство
Автор: Екип Burgas24.bg 11:02 / 19.03.2023Коментари (6)499
© Facebook
Известният пловдивски адвокат Стефан Левашки е бил напднат тази сутрин, съобщи самият той във фейсбук, видя Plovdiv24.bg.  Ето какво разказа той:

Тази сутрин около 6.30 ч. поемаме с кучето ми Ринго на обичайната разходка. Пусто е в неделната утрин и аз го пускам отвързан да потича в междублоковите пространства. Забелязвам с периферното си зрение отново младия мъж, който преди известно време ни нападна, да храни пълчище котки.

Ние преминаваме на около 100 метра от тях и си продължаваме по пътя. Ринго се облекчава два пъти, като аз му събирам изпражненията в торбички, които винаги нося в мен. В момента, в който сме в безистена на един блок, от където винаги преминаваме на път към кучешката поляна, чувам крясъци зад гърба си и току до мен се разбива стъклен буркан. Обръщам се и виждам агресивния млад мъж, който крещи по мен, че предния път ни се е разминало, но сега ще убие и мен и кучето ми. Аз се опитвам да го успокоя и го питам какво иска, вместо отговор той изритва два пъти кучето ми, което изквичава и избягва нанякъде.

Опитвам се да тръгна да го търся, но получавам удар в гърба от хвърлен по мен голям камък. Момъкът продължава да върви след мен и да ми се заканва, че ще ме убие, че той живеел в този квартал и аз съм нямал право да преминавам с Ринго от там, да съм го разхождал на кучешката площадка, кучетата осирали всичко и не можел да ги трае.

Цял живот съм работил с агресивни хора, смятам, че имам изграден някакъв подход, за това запазвам относително спокойствие и го питам как аджеба да стигна до кучешката площадка, без да премина през квартала, вадя от джоба си и му показвам торбичките за акотата и му обяснявам, че току-що съм ги събрал. Вместо отговор въпросния награби един голям камък вдигна го над главата си и ми заяви, че ще ми размаже черепа.

Да Ви кажа този път наистина се уплаших, няма никой наоколо, човекът агресира все повече, а и определено е много по-млад и в по-добра физическа форма от мене. Едвам се измъкнах, но вече наистина не знам как и къде ще си разхождам кучето сутрин.

Този път подадох жалба в полицията, която е само на 300 метра от местопроизшествието. Случих на много разбран и интелигентен млад полицай, който прояви разбиране и обеща да си свърши работата. Слава Богу, Ринго е интелигентно животно и се бе прибрал сам в къщи, но е много уплашен и се е свил в ъгъла.

Не знам какво става, но е страшно вече. Пиша това тук и защото едва ли аз съм единствения нападан от този психически нездрав човек, от полицията призоваха ако има и други пострадали да подадат жалби, докато не е станало късно.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Пълчище котки? Това трябва да е изперкал кучкар
0
 
 
На адвокатин вяра да нямаш. Особенно на Левака. Нещо се е направил на мъж и са му свили перките. Ако е вярно. Според мен си е направил PR.
0
 
 
Честита промяна, вие сами си избрахте Кирил Петков, който насъсква такива л.умпени!
-2
 
 
Подобна агресия е абсурдна и трябва да се осъжда. Да попитам г-н Левашки, все пак: Като разхождате любимия Ринго без каишка попитали ли сте всички, които се притесняват от това да ги наближе, препикае или случайно нахапе какво мислят? Втори и последен въпрос: като събираш на Ринго изпражненията остава ли замазваш с найлончето по земята/тревата неговите пълни с микроби фекалии? Градската среда се споделя от всички. Ско не се съобразяваме един с друг…ще има винаги скандали и агресия. Дали е за паркиране, смет, шум или животински истории все едно….
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Февруари 2023 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: