Нашенци бият англичаните по алкохолен туризъм в Турция

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:05 / 17.08.2015
802
Български курортисти шашнаха турските хотелиери в престижните курорти Анталия и Бодрум. През последните години заради ниските цени и качественото обслужване през лятото все повече нашенци предпочитат турското пред българското Черноморие, пише "Монитор". 

На юг от Босфора обаче нашенците се държат по-ориенталски и от местното население и с алкохолния си туризъм удрят в земята англичаните и руснаците в родните ни курорти.

Търновецът Станислав Янев е вероятно един от многото, който следващия път, озовал се в Анталия, ще крие, че е българин. Младият мъж е пътувал доста по света, но твърди, че такова чудо като българин на Турското Черно-морие досега не бил виждал. Той прекарал 10 дни с родна група курортисти
в 4-звездент хотел в Анталия и споделя, че тези дни ще останат един потресаващ и незабравим спомен.

"Пакетът, който ни се предлагаше, беше ол инклузив. Нашите обаче бяха приели присърце това понятие и още сутринта, като пристигнахме в хотела, решиха да започнат да се възползват от него. За половин час успяха да изпразнят бара, което си беше доста добро постижение като се има предвид, че той беше доста добре и обилно зареден. Барманите изпаднаха в шок като видяха как се пие по български местна ракия. Имаше един колоритен образ - стоеше прав до бара и през пет минути смигаше на момчето да му налее още една чаша. Като ги направи 6-7, каза на жена си, че отива "да зареди батериите" за вечерта, и се заклатушка към асансьора. Само след 4-5 часа героят вече отново беше във форма и гол до кръста отново обръщаше чашките на бара", разказва Станислав. 

На някои от нашенците им омръзнало през 5-10 минути да тичат до бара, затова направо накарали барманите да им дадат по едно шишенце "ракъ", за да не си губят времето.
Така с шишето в едната ръка и пакет със сандвичи
от шведската маса в другата те гордо се отправили към плажа. Там пред погледите на местните, нашенците невъзмутимо продължили да се наливат с ракия под палещите лъчи на слънцето.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Сигнал: На магистрала "Тракия" е много опасно в момента
Проблеми с издаването на шофьорските книжки
Сузанита за Кристиан: Сигурно са били друсани с райски газ
Бойко Борисов: Сега всички отвън разбират каква огромна грешка са...
Борисов от Враца: Няма да ви стигнат нито работниците, нито проду...
Борисов с реакция след покушението над словашкия премиер Роберт Ф...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).