Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Не е абитуриентка, а класна! Учителка е хитът на баловете тази година
Автор: Екип Burgas24.bg 20:44 / 26.05.2022Коментари (2)6658
Учителката Миглена Георгиева – класен ръководител на 12 б клас, професия Танцьор, в Училището по изкуства СУ "Свети Климент Охридски" в Добрич, смая с визията си на бала на учениците си. Тя изпраща абитуриенти за първи път. С невероятните си тоалет, фигура, прическа, грим педагожката по нищо не се различаваше от възпитаниците си. Присъстващите на изпращането на зрелостниците към празничната им вечеря не разбраха, че всъщност това е класната им.

Георгиева, която е и ръководител на спортен клуб, бе облечена в стилна бонбонено розова рокля. За "Про Нюз Добрич" разкри, че я е поръчала от чужбина чрез интернет специално за абитуриентския бал на класа си. Розовото бижу е реплика на роклята на световна звезда от шоу бизнеса. Специално учителката е посетила и съответни професионалисти в Добрич, които са се погрижили за прическата и грима й. 

Попитахме я защо е решила на бала на учениците си да е една от тях. Миглена Георгиева отговори: "В последните две години те ми станаха освен ученици и приятели. Не бяхме свързани само с училището, но и извън него, за което много се радвам. Относно тоалета те ми казаха, че искат да съм това, което съм. Да не се опитвам да променям визията си. Искаха да не се различавам като класна, да не съм със строга визия. Дори и на фотосеията избраха с какво да съм облечена".

Почувствах се абитуриентка и съм благодарна на класа си, сподели педагожката. По думите й се е върнала отново назад в годините, като че ли току-що е завършила.

Миглена Георгиева е възпитаничка на Природоматематическа гимназия "Иван Вазов" в Добрич. Споделя, че на бала си доста се е различавала от другите абитуриенти. Косата й е била направена по много интересен начин. Тя я скъсила малко преди завършването си. И на бала никой не очаквал да е с коса до кръста. Светло синята й рокля, реплика на популярна ар ен би изпълнителка, била ушита от майка й. Тогава нейна снимка от бала е публикувана в местен вестник.

Учителката разказа, че 12 б клас е първият, който завършва с професия танцьор. Освен матура по български език и литература дванадасетокласниците държат и изпит по хореография, която е с практическа и теоретична част. Теорията вече е минала, предстои практическата част. Паралелката завършват 17 зрелостници. Двама от тях със сигурност продължават с хореография и вече са приети в университети, други също ще кандидатстват.

"12 б клас за мен е най-добрият клас. Най-истинският. Те показаха на мен същността си – не само като ученици, но и като хора", сподели Миглена Георгиева. Тя им пожелава да вярват повече в себе си. Да успеят да намерят онова нещо, в  което са най-добри. И да настояват да постигат високи резултати когато се захванат с това, което открият, че им принадлежи.



Още по темата: общо новини по темата: 177
30.06.2023 »
13.06.2023 »
31.05.2023 »
29.05.2023 »
29.05.2023 »
29.05.2023 »
предишна страница [ 1/30 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тази е яка пращялка, браво, дано има някой кой да и го тури че и личи че и трябва
0
 
 
На тази дано са и поднесли букет … от вени …. Аз бих! Цяла нощ :)
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Мобилните оператори вдигат месечните абонаменти
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: