Не намериха Боян Петров

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
18:07 / 14.05.2018
3642
Екипът от шерпи се върна в базовия лагер днес следобед, след като не успяха да намерят алпиниста Боян Петров. Те открили някои важни доказателства, материали и оборудване, вероятно използвани от Боян. Това съобщиха преди минути на официалната страница на спасителния екип Dream Wanderlust. Целият специализиран екип анализира всички материали, събрани по време на операцията. През целия ден са се опитвали да излетят с хеликоптер от летището в Катманду, но заради лошото време, не са успели. Все пак се надяват довечера или утре да стигнат до базовия лагер.

От докладите, предоставени от спасителния екип, ще зависи и посоката на търсене. "Все още се опитваме да стигнем до базовия лагер. Но за съжаление не се случи и един час благоприятно време за летене. След като съберем доказателствата от шерпите, отново ще се опитаме да подновим търсенето. Надявам се да имам ясна картина в рамките на 24 часа", каза ръководителят на хеликоптерния екип.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Проф. Чорбанов: Дано в понеделник да не бъде обявена епидемия, ка...
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).