Неадекватна предизвика истински ужас на пътя и опита да избяга! По чудо няма жертви!

Автор: Пламена Николова
Коментари (7)
17:01 / 28.06.2022
734
Тежък инцидент на Околовръстното във Варна по чудо се размина без жертви, научи Varna24.bg

Произшествието е от вчера, а скандалното в случая е това, че "майсторката" на безумната ситуация, е направила два опита за бягство. Оказа се, че дамата вече има опит с предизвикването на ужас и хаос на пътя.  

За катастрофата сподели читателка на медията, станала жертва на обстоятелствата, благодарна, че се е разминала само с потрошен автомобил и жестока уплаха. Дамата публикува и коментар в групата "Виждам те КАТ-ВАРНА", който гласи следното:

"Пиша във връзка с вчерашния инцидент, който се случи на околовръстното. С апел, ако някой случайно докато е минавал по пътя дали при първо ударената кола (голф), дали при мерцедеса (нашата), е успял да заснеме нещо, за да ни го изпрати. Свързали сме се с необходимите органи и институции, започнали сме да задействаме нещата, но вчера ако нещо не ни пазеше всички, нещата щяха да завършат с много по-фатален край...Въпросната госпожа, която ни помля, возеше дъщеря си на задните седалки, видимо в ранна тийнейджърска възраст. В първата кола, която удря, при която има над 50 метра спирачен път, е имало две малки деца. При нас, ако имаше някой на задните седалки, едва ли щеше да е жив в момента.

Коли, ламарини се правят и се купуват нови, снощи завършихме с щастлив край, но въпросната "много добра шофьорка" както се изрази баща ѝ, днес или утре може да стъжни живота на някой друг".

Ето какво разказа за медията ни потърпевшата варненка:

"Самата катастрофа се случи на булевард "Христо Смирненски", преди кръстовището с ул. "Подвис", до магазин "Била", поне ние останахме там. Въпросната госпожа управлявше джип "Jeep Cherokee". Д вижеше се в посока "Бриз". Първоначално е счупила страничните огледала на МПС, след което е тръгнала да бяга от него и блъска голф 3-ка, който се завърта и удря в уличен стълб. Без да намали, се блъсна в нашата кола, докато ние се движим пак в посока "Бриз" с максимум 40 км/ч. Удари ни отзад, завъртя ни и продължи да ни бута през бордюра. Ние рикоширахме в една паркирана кола пред магазин. Успя да ни избута малко по встрани. Колата ни от комби, е с размерите на двуврата корса.

Извършителката прави втори опит за бягство, след като ни удари и нас.

Видимо жената не беше адекватна и нямаше нищо човечно в нея, защото дори не дойде да попита какво се случва с пострадалите.

Дамата вече е известна с друго свое "геройство". Преди 4 години, при катастрофата на бул. "Сливница", където джип се обърна по таван и падна върху спрените в насрещното коли, беше нейно дело", гласи коментарът, изпратен до медията ни.

Виж коментарите (7)
Още новини от Национални новини:
Специалистът по право Димитър Стоянов: "Аз съм Кирил Петков и не ...
Вижте всички оценени професионалисти в Бургас - Сигурно сте чули ...
Може ли резултатът за коклюш да се окаже фалшив?
Ето кога коклюшът може да бъде коварен
Изтеглиха номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за съ...
Главчев: Имам доверие към всички министри в моя кабинет


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).