Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Небивал дъмпинг може да "удави" родните курорти
Автор: Екип Burgas24.bg 09:45 / 06.04.2015Коментари (14)1401
© Burgas24.bg
Небивал дъмпинг може да удави родните курорти, алармираха хотелиери. След очаквания отлив на руски туристи битката за всеки летовник доведе до шокиращи цени. Седмица в Слънчев бряг за едва 51 евро предлага молдовски туроператор. Това означава, че нощувката в двузвезден хотел с включена закуска и вечеря излиза 14 лева.

"Това е смешно, какво качество може да се предложи за тези пари?! Сами се убиваме като се цакаме с тарифите", коментираха пред "Стандарт" хотелиери.

Според офертите на молдовците седмица ваканция в Златни пясъци с включени напитки и храна в цената излиза 98 евро. Туроператорът предлага летуване в 21 наши хотела.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ако предлагахте качествено обслуйване, нямаше да имате само руски туристи и сега нямааше да ревете, щеше да има германци, англичани, поляци, скандинавци, сурбаите си попарата, като ви бяха високи цените, продавахте фалшив алкохол и мизерни условя, които точно на толкова ги оценявам на 14лв нощувката
0
 
 
Страхотно , самоизбийте се гнусни бетонаджии !
Aнонимен
на 06.04.2015 г.
0
 
 
С ТОЯ БЕТОН И ЦЕНИ ПО ПЛАЖА . ИНТЕРЕСНО КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧВА В БЪДЕЩЕ?
0
 
 
Хубаво е да се натриват носове, не защото съм злобен(типична Българска черта, а защото сме нахални(типична Българска черта). Не може да се превъзнасяме с цени по-високи от турция и гърция при положение, че не може да се сравняваме с тях по плажове(не чистотата)- "географски признаци" (да речем(знаем, че не е само това). Хубаво е да се дава, а не само да се взима. Ще го сметна аз-имам образованието. 2 звезди се определят от кмета и се брои за "къща за гости", а не за "хотел". 14 лева/ закуска в голямо количество храната излиза доста евтино, вечеря също, а отделните такси за обяд и допълнителните неща са си ваши и не предлагат повече. Има и други дреболии, но като цяло ако цените се уравновесят ще е доста приятно, а не всичко да е с набуфени цени. Не стига, че туристите са главно източноевропейци, които са в близост до черно море, не стига, че ги "крадем"от собствените им курорти, че и искаме да сме като гърция с кристални води топъл климат и прекрасен средиземноморски климат. Въпреки всичко е по-добре всичко да ви е заето 20 от 20, отколкото да взимат 25 лева за 10 стаи, а другите 10 да седят празни... Както и да е-ще го напиша на разбираем Български език- като сте големи еб*чи, ще ви го сложат, като на такива :)
0
 
 
Сами си го правим.И колко ще изхарчат тези "туристи" за развлечения,екскурзии и подаръци?
0
 
 
След като направиха всичко възможно и невъзможно да ни изгонят от нашите курорти, сега вдигат патриотарски лозунги да почиваме у нас. Не ми е ясно на базата на какво имат претенции - нито обслужването на ниво, нито храната , прекомерно надути цени, и не на последно място - почти навсякъде се пуши. Лично аз, след като проучвах разни оферти, стигнах до определен извод и вече 5 год. го изпълнявам- за същата цена (понякога и по-евтино) обиколихме Европа - Виена (2 пъти), Рим (2), Прага, Будапеща, Солун. Докато у нас т.н. хотелиери не влязат "в час" , са загубили не само мен, но и всички нормално мислещи хора.
0
 
 
Така е там и без това идват само деца търсещирџ’‘рџЋ‹
0
 
 
А, стига спекулации с руските туристи! Направете условията и обслужването като в южните ни съседи и без тези туристи курортите ще се напълнят!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Лято 2024
Поскъпване на хранителните продукти
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: