ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Некачествено свинско месо залива родния пазар | ||||||
| ||||||
Българското свинско достига за едва 30-40% от потреблението у нас, което се използва основно за прясна консумация. В преработката, при производството на колбаси, се влага предимно суровина от Испания, Франция, Дания, Германия и Белгия. Според свиневъди у нас обаче качеството на вносното месо е по-ниско. В същото време и свиневъди, и преработватели отчитат драстично по-високи разходи – както при производството на месо, така и при производството на колбаси. |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Покажи:Всички | Само на регистрирани | Моите | На приятелиПокажи и всички отговори
Aнонимен
на 25.01.2023 г.
0
на 25.01.2023 г.
0
Aнонимен
на 25.01.2023 г.
0
Aнонимен
на 25.01.2023 г.
0
Aнонимен
на 24.01.2023 г.
0
Aнонимен
на 24.01.2023 г.
0
Aнонимен
на 24.01.2023 г.
+1
Aнонимен
на 24.01.2023 г.
-1
Aнонимен
на 24.01.2023 г.
+1
Aнонимен
на 23.01.2023 г.
0
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
3 компании наливат милиони в Бургас, ще разкрият много работни места
11:00 / 23.04.2024
Големи промени с платеното паркиране в Бургас!
10:34 / 23.04.2024
Вижте как ще изглежда най-новото бургаско училище!
14:47 / 23.04.2024
На тези места в Бургас може да изникнат етажни паркинги
13:35 / 24.04.2024
Има ли нови случаи на коклюш в Бургаско?
11:15 / 24.04.2024
Бургаски полицаи разкриха палеж, унищожил техника за хиляди левове
14:24 / 24.04.2024
Абонамент
Анкета