ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Некачествено свинско месо залива родния пазар | ||||||
| ||||||
Българското свинско достига за едва 30-40% от потреблението у нас, което се използва основно за прясна консумация. В преработката, при производството на колбаси, се влага предимно суровина от Испания, Франция, Дания, Германия и Белгия. Според свиневъди у нас обаче качеството на вносното месо е по-ниско. В същото време и свиневъди, и преработватели отчитат драстично по-високи разходи – както при производството на месо, така и при производството на колбаси. |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Покажи:Всички | Само на регистрирани | Моите | На приятелиПокажи и всички отговори
Aнонимен
на 25.01.2023 г.
0
на 25.01.2023 г.
0
Aнонимен
на 25.01.2023 г.
0
Aнонимен
на 25.01.2023 г.
0
Aнонимен
на 24.01.2023 г.
0
Aнонимен
на 24.01.2023 г.
0
Aнонимен
на 24.01.2023 г.
+1
Aнонимен
на 24.01.2023 г.
-1
Aнонимен
на 24.01.2023 г.
+1
Aнонимен
на 23.01.2023 г.
0
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Рибар от "Ченгене Скеле" разказа за опасната риба групер в Черно море
10:25 / 12.05.2024
Сигнал на майка от Бургас: Въведоха такса "вадене на кърлеж"
12:39 / 12.05.2024
Млада поетеса от Бургас прослави България на световен конкурс
12:27 / 12.05.2024
Първи кадри от катастрофата, която затвори стария път за морето
10:30 / 13.05.2024
Времето отново се обръща, гръмотевичните бури над Бургас вече са факт
15:48 / 12.05.2024
9 са задържаните при акцията на полицията в Бургас
10:55 / 13.05.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета