Неочаквано завръщане в Нова телевизия!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
17:08 / 14.02.2020
963
От 22 февруари Диана Найденова отново ще натисне газта на уникалния формат "Карай направо“. С неподражаемия си стил журналистката ще разговаря с най-актуалните събеседници в България всяка събота, веднага след централата емисия новини на Нова.  

"Отново ще карам направо, без да позволявам завои в отговорите на гостите ми. На тях ще се наложи да чуят въпросите, които ги притесняват, заради отговорите, които дължат на зрителите и обществото“ – споделя Диана Найденова.  

"Щастлива съм, че Диана прие поканата ми да се завърне. Безспорният й професионализъм ще е още една стъпка за нас към развитие на стойностна публицистика, която затвърждава позицията ни на телевизионен лидер“ – заяви Ива Стоянова, управител на Нова Броудкастинг Груп.  

Стартирало като авторска рубрика в "Събуди се“, предаването "Карай направо“ решително се завръща в праймтайма на медията с нова кола, разпознаваем журналистически почерк и директни въпроси. В момента единствено крайната точка на пътуването остава неизвестна.   

Диана Найденова е журналист с 23-годишен професионален опит. За първи път тя се присъединява към екипа на Нова през 2009 година като автор и водещ на предаването "Челюсти“, което се излъчва едновременно и по "Дарик". В годините на телевизионната си кариера тя е лице и на форматите "Станция NOVA“, "Нищо общо“ и "Опасно близо“ по bTV.

Преди това посвещава 15 години от журналистическата си работа на Дарик радио, където е един от най-популярните гласове като парламентарен репортер и водещ на обзорното предаване "Денят“. Диана Найденова е отличена с редица журналистически награди, сред които "Глас на годината“ на "Дарик". Тя е първият носител на приза "Свети Влас“ за телевизионна публицистика. През 2009 година е обявена за Жена на годината в категория "Медии“.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...
Архитектурният шедьовър на България, в който може да видите лика ...
Борисов категоричен: Преговори между ГЕРБ и ПП-ДБ може да има, но...
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).