Неопитна шофьорка се натресе челно в "Шкода", добричлия е в болница

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
21:37 / 30.04.2018
4997
75-годишен мъж от Добрич се озова в болница след тежка кататсрофа. Около 06:10 часа в събота е получено съобщение за възникнало ПТП по пътя от Добрич към к.к. "Албена", на около 300 метра след село Бранище.

На място е установено, че водач на лек автомобил "Опел" със софийска регистрация, поради движение с несъобразена скорост, губи контрол над МПС и навлиза в лентата за насрещно движение и се удря в насрещно движещия се автомобил "Шкода" с варненска регистрация.

Вследствие на ПТП водача на лек автомобил "Шкода" Р.Н. (75 г.) от град Добрич е настанен за лечение с фрактура на ребро, без опасност за живота.

Пътуваща жена в лек автомобил "Опел" М.С.(25 г.) от град Плевен е настанена за лечение с фрактура на прешлен, а Л.И. (25 г.) от град Плевен е прегледана и освободена за домашно лечение. По случая е образувано досъдебно производство.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
НИМХ публикува официалната прогноза за празниците
Педиатър: Отложете погачата на бебето си
Скок в цените на горивата
Борисов: Алексей Петров беше бащата на сглобката
Делян Добрев разкри какво се е случвало на срещите между него, Ас...
Делян Добрев: Не знам какво значи "фишек на ДАНС" - хората твърдя...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).