Незабравимо: Предложение за брак по време на дипломирането

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
15:46 / 17.12.2016
1092
Абсолвентите от Университета по хранителни технологии получиха своите дипломи на тържествена церемония днес. Общо 727 са завършващите - 515 бакалаври и 212 магистри. Отличниците са 110, а постигналите пълен "Отличен" - 10.

Абсолвентска двойка умножи емоционалната стойност на дипломирането си, след като кавалер предложи брак на своята бъдеща съпруга в препълнената университетска аула.

По думите на ректора на УХТ - проф. д. т. н. инж. Кольо Динков специалистите, които получават квалификацията си в Университета по хранителни технологии, притежават солидна подготовка и отговарят на предизвикателствата, задавани от съвременните тенденции в образованието и хранителната индустрия.

Абсолвентите от УХТ имат висока успеваемост на пазара на труда, сочи статистиката. Близо 70 % от младите специалисти стартират професионалната си практика до една година след завършване на Университета по хранителни технологии. Голяма част от възпитаниците на УХТ работят в мениджърските екипи на водещи бизнес компании.

В словото си ректорът проф. Кольо Динков определи дипломите на абсолвентите като атестации за усвоените знания. Той пожела на завършващите висшето си образование дипломите им да бъдат гарант за техните професионални успехи и за рейтинга на Университета по хранителни технологии.


Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Ексклузивно: Парламентът вкарва извънредна точка в програмата си ...
Главчев: България остава последователна в подкрепата си за Украйн...
В този наш затвор няма да има решетки
КЕВР очаква понижение с около 5% на природния газ
Увеличиха заплатите на тези служители
Напрежение сред фармацевти, заради софтуерен проблем


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).