Нидал Алгафари обясни защо Бойко Борисов обича Слави

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
16:10 / 25.04.2021
1019
Бойко Борисов обича Слави, защото премиерът в оставка нямаше да е този, който го познаваме, ако не бяха Трифонов и екипът му. В предаването му от един добър генерал го направиха Супермен. Това каза в студиото на "Тази събота и неделя" по bTV писателят и политически PR Нидал Алгафари, който бе автор и режисьор на студентската програма "Ку-Ку".

"Навремето имахме партия "Ку-Ку", която бе единствената забранена от Конституционния съд с мотивацията, че в заглавието си съдържа гнездов паразитизъм'', допълни продуцентът Евтим Милошев, който е един създателите на "Ку-Ку" и "Шоуто на Слави".

Те допълниха, че силната фигура в партията по онова време е бил Петър Курумбашев, а в листите са участвали "футболистите от 94 г.", борци, стрелци.

Алгафари сподели, че за последните 20 г. се е виждал с Трифонов два пъти, когато го е канил в предаването си и допълни, че той се е затворил в много тесен кръг.

Феноменът на българската телевизия и политически живот много отдавна спря да общува с най-близките си. Първият човек, който го предложи да влезе в предаването, бе Август Попов, знам, че много отдавана те не разговарят, с Влади Въргала, който също много му помогна в първите му стъпки, също не си общуват, с Камен Воденичаров много дълго време бяха разделени, с Евтим Милошев доста дълго бяха разделени също, допълни писателят.

Милошев допълни, че публичното му присъствие е процес, който се следва точно и ясно и няма случайности.

"Слави Трифонов е човек, който от нищото успя да стигне едни изключителни върхове, той успя да премине през мутрите на СИК и ВИС и през политическия живот'', каза Алгафари.

Той допълни, че силата на Трифонов е била в говоренето и тази сила в момента е заключена, което не е правилно.

Може би защото повечето от нещата, които ги е казал Слави, са изписвани на аутокю от 7-8 души. Ако изведнъж той трябва да говори в момента, може да се окаже в много трудно положение, защото не идват толкова бързо хрумките, смята Алгафари.

Виж коментарите (1)

Още по темата (3144):
11.10.2022 Проф. Гечев: Правителство е възможно по-скоро с третия мандат
14.07.2022 Скандал и остри реплики в ЕП заради снимките от спалнята на Бойко Борисов
06.07.2022 Осъдиха варненка, гласувала два пъти на парламентарните избори през април 2021 г.
25.05.2022 След въпрос на ГЕРБ премиерът скандално призна: Областният управител на Варна няма достъп до класифицирана информация
23.05.2022 Журналистка провокира Слави Трифонов с въпроси: Държавата става все по-зле! Ти къде си, Слави?
05.05.2022 Кристиан Вигенин сподели за приоритетите на БСП
Още новини от Национални новини:
НСО с позиция срещу Денков: Охраната не му била отнемана, имал ос...
Проучване: ГЕРБ-СДС с над 9% преднина пред ПП-ДБ, ДПС се нарежда ...
Главчев с важна среща, разговаря с представители на Националния с...
Наш блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Ето как да проверите номера на избирателната си секция и мястото ...
Прокуратурата с първи коментар за обвинената във фалшификации Лен...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).