Никола Минчев: Приемам номинацията с голяма отговорност

Автор: Самуил Иванов
Коментари (0)
15:08 / 24.01.2024
683
Благодаря за доверието, което ми беше оказано. Приемам тази номинация с голяма отговорност, тъй като си давам сметка за важността на тези избори. Това заяви Никола Минчев пред журналисти в кулоарите на парламента, след като изпълнителният съвет на ПП взе решение именно той да бъде водач на листата на партията за европейските избори, предаде репортер на "Фокус"

"Това са първи европейски избори за "Продължаваме промяната". Нашата цел е да имаме сериозно и качествено представителство в ЕП", заяви Минчев. 

Според него ранното стартиране на кампания за европейските избори ще даде възможност за достигане до повече хора. Минчев очерта и приоритетите пред него и останалите хора, които ще бъдат вкарани в листата за изборите. 

"Много е позитивно, че можем от рано да стартираме кампанията за европейските избори. Важно е наистина да се чува силен български глас в Европа. Приоритетите, за които и аз ще работя, и всички мои колеги, с които заедно ще бъдем в листата, са концентрирани около европейски доходи за европейска България, силна икономика в чиста природа, върховенството на правото и продължаващите усилия за борба с корупцията, защитена България със силна армия в рамките на Европейския съюз", каза още той.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)

Още по темата (18):
03.05.2024 Европейските зелени ще се борят за по-зелена и по-социална Европа в следващия Европарламент
03.05.2024 Росен Желязков повежда листата на ГЕРБ за евроизборите
02.05.2024 БСП регистрира евролистата, ето кой я повежда
01.05.2024 Станишев: Много войводи, малко четници
30.04.2024 Сергей Станишев обратно в България
24.04.2024 Йончева отказа да коментира закона "Магнитски", по който е санкциониран Пеевски, защото са санкции на трета държава извън в ЕС
Още новини от Национални новини:
Петима са пострадали при тежката катастрофа край "Маказа"
Енергийният министър: Предоговарянето с "Боташ" няма да е лесно 
По-високи цени на основни хранителни продукти
Тежка катастрофа спря движението за "Маказа"
Томина неделя е! Ето какво не трябва да правите днес
Къде на морето може да разпънете палатката си срещу 21 лева, а би...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).