Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Нинова се обърна официално към "Има такъв народ", "Да, България" и "Изправи се! Мутри вън!"
Автор: Екип Burgas24.bg 14:02 / 06.04.2021Коментари (14)3650
©
"Днес за пръв път официално се обръщам към "Има такъв народ“, "Да, България“ и "Изправи се! Мутри вън!“ – ако потвърждавате предизборния си ангажимент за промяна на модела, излезте с категорични позиции по въпроса и спиране на решението на МС утре“, призова преди минути Корнелия Нинова.

БСП ще внесе и предложение за мораториум над сделки в последния момент, които имат отношение към бъдещето на България.

В последните си дни правителството на Бойко Борисов се готви да вземе редица решения, които ще имат тежки последици за България и всички в новия парламент, обявили се против ГЕРБ, трябва да се обединят, за да спрат тези процеси. Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова на брифинг на "Позитано“ 20.

"Моделът "ГЕРБ“ е само пропукан. Този модел е проникнал навсякъде и се съпротивлява докрай – предприемат се действия да се окопаят, да осребрят последните си дни и залагат "мини“ пред следващите управляващи“, заяви тя.

По думите ѝ "ударно и по бързи процедури“ се назначават ключови структури, сменят се неудобни директори на болници и се готви продажба на общински лечебни заведения. Лидерът на БСП посочи, че утре на оперативно заседание на МС ще се отложи в "12 без 5“ плащанията на концесионера на Летище София за 10 г., но ще го допуснат да управлява аерогарата.

"Концесията на Летище София е огледало на модела на паралелната държава, защото в тази сделка са събрани отказ от защита на националния интерес, лобизъм и задкулисие, а утре към това се канят да прибавят и финансов удар“, категорична беше Корнелия Нинова.



Още по темата: общо новини по темата: 3144
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/524 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Тая вместо да си закрива умрялата партия, седнала да ръси акъл на новите....
-2
 
 
За съжаление в случая е много права! А да ги видим сега опонентите на ГЕРБ , които преди изборите се клеха, че са срещу ГЕРБ и няма да се коалират с тях, дали ще спазят обещанието си или "случайно" ще го променят и ще се наведат на кликата, която бе вкоренявана повече от 15 години и сега ще трябва време, за да бъде изкоренена!?
+3
 
 
Ако срещнеш гладен комунист, дай му храна. Ако срещнеш жаден комунист, дай му вода. Ако срещнеш гол комунист, дай му дрехи и обувки. Но никога, никога, никога не давай власт на комунист, защото тогава ВСИЧКИ ще бъдат гладни, жадни, голи и боси. ОСВЕН управляващите комунисти като другарката Импексова ! Малко им бяха купоните на Луканов инфлацията на Виденов и безработицата при Станишев....
+3
 
 
След поредната загуба от ГЕРБ Корнелия Нинова решила да се покрие. Сложила си бяла коса, забрадка и окъсано палто. За да се увери, че е добре дегизирана отива при една бабичка, която продава семки до стадиона и я пита: - Бабо познаваш ли ме? - Да, ти си Курнелия Нинова! - Как се сети бе, бабо! - Ама К.o.р.н.е.лио, аз съм Румен Радев!
+3
 
 
Що така все обвиняваш ГЕРБ във вашите грехове комунистически?! Всичките комунета сте персони нон-грата навсякъде в Европа, начело с фатмака. Ето, днес Борисов пак е поздравен от европейски лидери за поредните спечелени избори!
+6
 
 
Лигите и текат вече за власт! Всеки достоен водач досега щеше да си подаде оставката ама не и тя. Че схемата е ясна няма съмнение. Правителство с чалгаджията, четири глава ламя на хоризонта и лапане като за последно. Ако Учендолския има капка акъл няма да се хване на хорото ама сега вече не зависи от него а от кукловодите му....
+4
 
 
Ясно, БСП се опитва да се отърка в партиите дето не били на статуктвото. Аз имам само един въпрос към нея - КОЙ предложи Пееф? ;-) Няма как партията предложила Пееф да не е от статуктвото...а и онази пчеличката Мая, дето я гледахме 1 година да носи фланелката "ШАНС ЗА ОРЕШАРСКИ". Да даааа, новите! АнгиГЕРБ коалиция ше "прайме"!
+4
 
 
Нещастна селска наглярка. Вместо да си бие къчовете тя тръгна да наставлява "победителите" от опозицията! Свиньо куха...В Пловдив махна Гергов и гласуваха по малко за вас и от 2017г. Прави си сметка.
+6
 
 
Милата тя.Сега ще се слага на всеки само и само да не и духнат под опашката.Наглата Крушовица я виждам на колене пред чалгаря
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: