Нови разкрития за прокурорския син от Перник

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
09:47 / 18.09.2023
651
Нови разкрития за прокурорския син от Перник Васил Михайлов. След като му беше повдигнато поредно обвинение, този път за побой и четири закани с убийство към приятелката му Боряна Рангелова, 20-годишното момиче застана за първи път пред камерата на bTV.

"Тя беше изключително притеснена. Много трудно взе решението да говори пред камера. Дълго преговаряхме, защото тя наистина се страхува. На момента в думите в интервюто ѝ има лека усмивка, но в никакъв случай не мога да кажа, че тя се радва или е щастлива от случилото се. Наистина се страхува за последствията след интервюто“, каза репортерът на медията.

"Тя разказа, че две години е била с него. В началото е бил прекрасен и се е държал страхотно, по думите й. Бил е спортист. Всяка вече са били на вечеря. Бил е провокиран от ревност и започва тормозът. Тя твърди, че многократно е пребивана и вербална агресия – обиждал я е. Всеки път е ставало дума за ревност. Смятал е, че тя му изневерява. Основният период са били моментите, в които е бил от ареста. Обаждал й се е от затвора и я е заплашвал“, добави Ивелина Драгнева след интервюто си с Боряна.

"Не е подавала сигнали. В началото многократно му е прощавала. Дори и родителите му са ѝ казали, че се е чувствал зле, защото е в ареста и затова е постъпил по този начин. През юни тази година тя се разделя с него и след това подава жалба в полицията в Перник“, обясни тя.

Нито един от двамата адвокати на Васил Михайлов не отговориха на обажданията на екипа на bTV. Бащата на Михайлов продължава да е прокурор в Перник.

"Това е причината Васил Михайлов да продължава да е под домашен арест. Няма как да бъде задържан. Когато бъде внесено в съда искане за гледане на мярка за неотклонение, всички съдии си правят самоотвод. Така на практика за 72 часа районната прокуратура не може да намери съд, който да гледа мярката. Ако не намери, трябва да го пусне. Затова той е под домашен арест“, посочи репортерът на медията.

Виж коментарите (2)

Още по темата (62):
22.03.2024 Има съмнения за натиск по делото срещу прокурорския син
24.02.2024 Прокурорският син наглее в съда: Искат да ме предизвикат
20.02.2024 Прокурорският син се прибира у дома
26.01.2024 Второ дело срещу прокурорския син
14.12.2023 Бит от прокурорския син: Зъбите ми започнаха да падат
14.12.2023 Продължава делото срещу прокурорския син
Още новини от Национални новини:
Президентът от Брацигово: От нас зависи да пренесем във времето в...
Какви мерки ще се вземат срещу преписвачите на Матури 2024?
Отличиха петима училищни директори с наградата "Св. Иван Рилски"
Снимка на полицаи и възрастна жена стана абсолютен хит в мрежата
Майката на простреляното в главата дете от Враца с първи коментар...
Стефан Янев откри кампанията на ПП "Български възход" на Шипка с ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).