Ново чудо на Кръстова гора, нямо дете проговори!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (5)
09:53 / 13.09.2017
1354
Нямо дете проговори, след като пи лековитата вода на аязмото на Кръстова гора. Това се е случило в навечерието на Кръстовден, разкри отец Серафим пред "Телеграф". "Имахме и една жена, която беше болна от рак и имаше разсейки, която оздравя и за благодарност няколко години работеше безвъзмездно в манастира", добави попът.

Хората, на които им се е случило чудото, сами записват историите си в летописната книга и дори оставят имената и адресите си. И християни, и мюсюлмани вярват в свещените сили на Кръстова гора. 

Всяка година манастирският комплекс "Света троица - Кръстова гора" събира на 14 септември над 10 000 поклонници на височина 1545 метра над морското равнище. Повечето от тях разпъват палатки и преспиват под открито небе, защото вярват в силата на Бога и в силата на свещеното място.

Историите за чудесата, при които бездетни семейства се сдобиват с рожби, неми и глухи проговарят и чуват, а раково болни оздравяват, не са пресилени. Истински са чудотворните изцеления със силата на молитвата и вярата и те се записват в летописната книга на обителта, разказва йеромонах Серафим от манастирския комплекс.

Виж коментарите (5)
Още новини от Национални новини:
Специалистът по право Димитър Стоянов: "Аз съм Кирил Петков и не ...
Вижте всички оценени професионалисти в Бургас - Сигурно сте чули ...
Може ли резултатът за коклюш да се окаже фалшив?
Ето кога коклюшът може да бъде коварен
Изтеглиха номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за съ...
Главчев: Имам доверие към всички министри в моя кабинет


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).