Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Обезумял питбул сътвори кървава баня в Перник
Автор: Екип Burgas24.bg 08:40 / 11.10.2016Коментари (0)1036
©
Ужасяваща агресия с куче се е случила в Перник. Този път в главно действащо лице се е превърнал разярен питбул на безотговорен стопанин.

Преди 3 дни собственик на питбул в Перник пуска питбула си срещу жена, която разхожда домашния си любимец по време на вечерната им разходка. С тях е "дворното" им куче Сузи, което хората от входа отглеждат от бебе, изоставено от безотговорни стопани. 

Сузи живее от 6 години кастрирана, ваксинирана и в къщичка до входа и за нея се грижат всички от блока. Разхожда се с останалите стопани и техните любимци и е най-милото и добродушно животно, познато в квартала. До онзи ден, когато Сузи застава между агресивния питбул и жената с домашното куче, и резултата е - кървава баня! Пред очите на жената, която е в шок и стрес и не спира да плаче от дни...

Пред очите й питбулът размята Сузи като плюшена играчка и я разкъсва смъртоносно за секунди, докато тя крещи собственикът на питбула да го озапти. 

Нахапаното куче Сузи губи толкова много кръв, че е на път да си отиде веднага. Хората от квартала помагат и успяват да я закарат в клиника.

Сузи е на ръба между живота и смъртта... Хората, които са я гледали години наред, я прибират и се грижат за нея, след като е била зашита във Ветеринарна клиника...

Стресът и болката за кучето са толкова огромни, че то почти през цялото време е упоено. За хората, които го гледат - също.

След 3 дни състоянието й е толкова влошено, че тя е върната в клиниката под наблюдение, а най-тежките опасения са да не й бъде ампутирана почти изядената от питбула предна лапа. А тя е толкова едра, че едва ли би могла да живее на 3 крака.

Хората в квартала са готови да линчуват собственика на питбула, но той се е скрил. Полицията е провела разпити, разпитани са потърпевшите и съседи на собственика на питбула. Срещу него, оказва се, има десетки жалби. Полицията го издирва към момента, защото той се укрива. Знаят го кой е. Полицията има информацията от съседите къде живее.

Междувременно се разбра от включването му под коментарите във Фейсбук за ситуацията, че кучето му е било отглеждано за борби с кучета. Брат му споменава, че са го спасили, но въпреки агресивния му нрав - те го пускат свободно срещу хора и други кучета!

Близо 1000 гневни хора реагираха в мрежата за поредния случай на агресия и насилие над животно. В резултат - прокуратурата в Перник се самосезира. Пусната е жалба в полицията и се издирва виновникът, който не е неизвестен! 



Източник: Блиц








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Космическа надпревара
Конфискуват коли на пияни и дрогирани
Парламентарни избори 2023 г.
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: