Очевидец със скандални твърдения за действията на лекарите при смъртта на моториста

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (9)
17:18 / 10.03.2018
4002
"Не се удари отзад, а отдясно и камионът беше в движение. На мястото на инцидента дойде и лекар, който каза, че е починал и да не се мъчим да му даваме първа помощ. Момчето беше живо 15 минути, с неговия приятел правихме сърдечен масаж и връщахме за кратко дихателните функции. Ако бяха дошли адекватни медици, сега щеше да се радва на двете си деца. Има много обстоятелства по въпроса, за съжаление си отиде.

Бърза помощ беше като транспортна фирма, без да установят състоянието на човека, го сложихме като чувал с картофи в тая носилка, без да окажат адекватна първа помощ, тъй като са компетентни лица. В линейката имаше само носилка, една баба с манта, шофьор и носач, елементарни неща от първа необходимост не се направиха и нямаха..." Това написа читател на Plovdiv24.bg по повод фаталната катастрофа на пътя Пловдив-Асеновград от 8 март.

Виж коментарите (9)
Още новини от Национални новини:
Борисов: Алексей Петров беше бащата на сглобката
Делян Добрев разкри какво се е случвало на срещите между него, Ас...
Делян Добрев: Не знам какво значи "фишек на ДАНС" - хората твърдя...
Ексклузивно: Парламентът вкарва извънредна точка в програмата си ...
Главчев: България остава последователна в подкрепата си за Украйн...
В този наш затвор няма да има решетки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).