Oнлайн магазин thelady.bg: най-новите тенденции в дамското секси бельо

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
09:00 / 28.09.2017
2900
Най-новият магазин за дамско бельо online thelady предлага на своите клиенти най-новите тенденции в секси еротичното бельо. В каталога с продукти на магазина всяка дама може да открие различни нощнички и комплекти, с които да изненада и да спечели вниманието на своята половинка.

Eкспертите застават единодушно зад мнението, че именно еротичното бельо подобрява интимните отношения между партньорите.

През последните години жените все по-често пазаруват секси бельото си от онлайн магазини. Според специалисти в областта това се дължи на два основни фактора - на първо място е по-голямото разнообразие и на второ място - възможността да избегнеш странните погледи на продавачите във физическите магазини.

За да помогнат на своите клиентки при избора на бельо, от магазин thelady.bg представят най-новите тенденции в еротичното бельо:

Изрисувана мрежа

Прозрачните материи тип мрежа са класика, която никога няма да изчезне от мода. За да бъдат още по-интересни, предизвикателни и загадъчни, те най-често биват изрисувани - с флорални мотиви, с геометрични фигурки, със закачливи надписи и др. А долната част на комплекта е с продължение за жартиери - стилно и секси, не мислите ли?

Френски дизайн със сатен

Тоталният хит сред най-новите попълнения в сферата на секси бельото са френските дизайни - сутиените с мека чашка, бриджитките и бикините с висока талия. Макар и да изглеждат ретро, те винаги успяват да впечатлят мъжете. Защото, може дори и да не предполагате, но 90% от съвременните мъже смята, че Мерилин Монро е сто пъти по-секси от която и да е съвременна моделка.

Бельо като балерина

Може би вече сте забелязали, че балеринските мотиви станаха все по-популярни в областта на еротичното бельо. Например камизолка с разкроена под бюста пола с тюл и дантела чудесно се комбинира с плитки бикини в някакъв свеж светъл цвят. Цялостната ефирна визия се подчертава с тънките презрамки, които подчертават бюста. Няма мъж, който да не остане зашеметен.

Прозрачните нощники

Още една класика, която никога няма да излезе от мода. В каталога на The lady можете да откриете голямо разнообразие от секси прозрачни нощнички с различна дължина и кройка, които ще замаят всеки мъжки поглед.


Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
НСО с позиция срещу Денков: Охраната не му била отнемана, имал ос...
Проучване: ГЕРБ-СДС с над 9% преднина пред ПП-ДБ, ДПС се нарежда ...
Главчев с важна среща, разговаря с представители на Националния с...
Наш блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Ето как да проверите номера на избирателната си секция и мястото ...
Прокуратурата с първи коментар за обвинената във фалшификации Лен...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).