Опасен продукт, който трябва да върнете незабавно!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:20 / 21.12.2022
1085
IKEA отзовава въртящия се стол ODGER с цвят антрацит и дата на производство 2221, както и датите преди това (22 обозначава годината на производство, а 21 е седмицата на производство), тъй като съществува опасност краката на звездовидната основа на стола да се счупят.

Компанията приканва всички потребители, които разполагат с такъв стол, незабавно да преустановят употребата му и да го върнат в магазин на IKEA за възстановяване на пълната му стойност. Не се изисква представяне на касов бон за покупката му.

"IKEA разработва продуктите си, като прилага строга програма за оценка на риска и тестването, за да се увери, че продуктите са в съответствие с всички приложими закони и стандарти на пазарите, в които се продават. Въпреки това до нас достигна информация, че звездовидната основа на въртящия се стол ODGER с цвят антрацит и дата на производство 2221, както и датите преди това, може да се счупи. Поради тази причина той се изтегля превантивно", съобщават от фирмата.

Наименованието на стола и датата на производство са щамповани от долната страна на седалката. IKEA се извинява за причиненото неудобство.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Годишните технически прегледи на колите поскъпват драстично!
Мъж преби и отвлече 19-годишно момиче
БСП регистрира евролистата, ето кой я повежда
Синоптик: Очаква ни динамично време
Наши ученици изобретиха хранилка за животни с изкуствен интелект
Велико Минков: Притеснявам се за сина си и другото дете, Габриела...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).