Опасна ситуация в Ришкия проход, цистерна с газ се преобърна

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:13 / 17.04.2022
566
Пътят между Карнобат и Шумен е затворен заради преобърната цистерна, потвърдиха от КАТ Бургас.  Инцидентът е станал в участъка между селата Прилеп и Подвис. Там се е обърнала цистерна, съобщава БНР. 

Екипи на полицията са вече на място, като преминаването на автомобили е блокирано и в двете посоки. Има и теч на газ. Движението ще бъде пуснато след като изтече газта, за да се гарантира безопасността на всички. Няма информация за жертви или пострадали.

Във връзка с очакваното влошаване на времето, понижението на температурите и преминаването на дъжда и сняг в планинските райони Агенция "Пътна инфраструктура“ призовава шофьорите, на които им предстои пътуване през високопланинските проходи, да тръгват с автомобили, подготвени за лоши метеорологични условия, да карат със скорост, съобразена с пътните условия, както и да не предприемат рискови маневри.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Две години по-късно: КЗК ни обясни защо се стигна до бой за олио ...
Земетресение в Черно море е станало тази сутрин
Джип предизвика тежка катастрофа, шофьорът бил много пиян
Една област въведе спешни мерки заради заболелите от коклюш
Увеличават заплатите в Българската армия с 30%
Черни облаци надвиснаха над Лена Бориславова, отива на съд за кле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).