Остава хладно за втората половина на юни

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:03 / 20.06.2015
686
Днес времето ще се задържи хладно за втората половина на юни. Преди обяд ще бъде предимно слънчево, но по-късно през деня тя отново ще се увеличи,и ще е предимно купесто-дъждовна. На много места ще превали и прегърми. 

Вятърът ще е слаб от запад-северозапад, в Дунавската равнина временно до умерен. Максималните температури ще са между 23° и 28°. Атмосферното налягане е по-ниско от средното за месеца и през дена ще се задържи почти без промяна. 

По Черноморието ще е предимно облачно, на места със слаби превалявания. Вятърът ще е слаб от запад-северозапад. Максимални температури на въздуха 23°-26°. Температурата на морската вода е от 21° по северното, до 23° по южното крайбрежие. 

Вълнението ще е около 2 бала. Над планините ще се задържи предимно облачно. Около и след обяд ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. Вятърът по билата ще е умерен от запад-северозапад. На 1200 метри максималната температура ще е около 16°, на 2000 метра 11°.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Мангъров: Ваксината за коклюш пази от разболяване, но не и от раз...
Лекар: Сегашните антиваксъри са имунизирани деца
Важно: Има ново изискване за медицинската застраховка
По-високи пенсии, но при едно условие
Взрив в домашна нарколаборатория, мъж е тежко ранен
Може да имате четиридневна работна седмица, но само ако работите ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).