Осъждан за убийство към млада жена в ранни зори: По-добре да умреш

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:41 / 04.10.2021
834
Прокурор при Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност обвиняемия Т.Т., на 32 години, за закана за убийство - престъпление по чл. 144, ал.3., пр.1, вр. ал.1 от НК. 

На 02.10.2021г. между 05,00 и 06,00 часа в апартамент на ул. "Иван Вазов“, която се намира в центъра на София, Т.Т. се заканил с убийство на М.П., като насочил срещу нея пистолет и й казал: "По-добре ще ми е без теб, по-добре да умреш“. 

След това 32-годишният мъж издърпал телефон от ръката на жената, извадил малък нож от джоба си и й казал: "Млъквай или аз ще те накарам да млъкнеш“. 

Заканването възбудило основателен страх за осъществяването му у М.П. Престъплението, за което Т.Т. е привлечен към наказателна отговорност, е наказуемо с "лишаване от свобода“ до 6 години.

Обвиняемият е осъждан за убийство и в началото на 2021 г. е излязъл от затвора. Той няма лични документи. 

Предвид високата обществена опасност на деянието и извършителя, дежурен прокурор при Софийска районна прокуратура е постановил задържане на обвиняемия Т.Т. за срок до 72 часа.

Предстои да бъде внесено искане в Софийски районен съд за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража“ спрямо него.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Специалистът по право Димитър Стоянов: "Аз съм Кирил Петков и не ...
Вижте всички оценени професионалисти в Бургас - Сигурно сте чули ...
Може ли резултатът за коклюш да се окаже фалшив?
Ето кога коклюшът може да бъде коварен
Изтеглиха номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за съ...
Главчев: Имам доверие към всички министри в моя кабинет


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).