От "Дискавъри" излязоха с позиция заради скандала с Беър Грилс в Рила

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (9)
15:36 / 22.02.2019
2195
Часове, след като стана ясно, че Национален парк "Рила" е глобил известния тв водещ Беър Грилс и екипа му заради нарушения на режима, от телевизията, която излъчва филмите му, излязоха с позиция.

От "Дискавъри" съобщиха, че при заснемането на епизода снимачният екип на предаването е придружаван от служители на Национален парк "Рила“ и всяко заснето действие е съгласувано със съответните отговорни лица от страна на Национален парк "Рила“.

От компанията уточняват, че за реализацията на продукцията са издадени всички необходими административни документи и специални разрешителни от страна на природния парк, а цялостното заснемане е проведено под наблюдението на определените от парка отговорни служители.

Длъжни сме да уточним също така, че самата поредица не е продукция на Discovery Communications, а е външна такава, се казва в позицията на компанията, откъдето допълват:

Вярваме, че красотата на България заслужава да бъде представена по достоен начин не само у нас, но и в целия свят, което е основна цел и задача на този конкретен епизод.

Източник: bTV

Виж коментарите (9)
Още новини от Национални новини:
Проф. Чорбанов: Дано в понеделник да не бъде обявена епидемия, ка...
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).