Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
От "Дондуков 2" с официална позиция за СРС-тата и президента
Автор: Екип Burgas24.bg 20:26 / 28.01.2020Коментари (27)1196
© Ройтерс
Прессекретариатът на държавния глава няма как да коментира съдържанието на записи, направени чрез специални разузнавателни средства (СРС) и разпространени от прокуратурата, нито да потвърди твърденията за естеството на разговорите, тяхната автентичност и достоверност. Това се посочва в позиция на прессекретариата на президентската институция. 

Припомняме, че по-рано началникът на политическия кабинет на държавния глава заяви, че научава за материалите, разпространени от прокуратурата, от медиите. 

"Нищо от това не е минало през юридическо обсъждане, за да се види какво е допустимо, какво – не, да се види достоверността му. Въпросителните са една страница, отговорите – нула. Официална позиция и яснота по случващото се няма", заяви Калоян Методиев пред bTV.

Днес прокуратурата отговори на призива на президента Румен Радев към главния прокурор на Република България Иван Гешев да обясни мотивите си за отправеното питане към Конституционния съд за задължително тълкуване на чл. 103 от Конституцията. И пуснаха записи, направен със СРС, между президента Румен Радев и шефа на ВВС Цанко Стойков.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ОХО а представяте ли си какво има в ПЪЛНОТО СРС ,май сме чули само върхът на айсберга..... "Звуковите файлове, които пуснахме за Румен Радев, не са СРС. Това, което е в медиите, не са СРС, а са извадки, за които има разрешение от наблюдаващите прокурори".
-1
 
 
Май импийчмънта няма да засегне чичо Дони,но кауня кРадев вони на шут в задника.Много отворен го даваше ,а той селски тарикат.
+1
 
 
Ще му стегне фуражката на тоя цървул селски. Знаем как те избраха с дарения от социално слаби.... каун скапан! Радетеля на борбата с корупцията назначава Деса Простакеса на му го държи на две длъжности и взима апартаменти на безценица и рушвети за Грипените. Пет пари не струва тая мърльо става само да купува рокли на Деса и души дебелия г*з на Импексовата биволица и събира копейки от другаря Решетников. Сега Херо Мустафа ще му се види много, ама много грозна.....
0
 
 
ЦЦ май се завръща.Срс и пак подслушване.
на 28.01.2020 г.
0
 
 
ба*ти и мишока дето се оказа Гешев. Много жалък опит за търсене на слава... Мотива е ясен глупака смята , че щом президента е върнал назначаванео за прерзглеждане , слушайки народа , сега трябва да го топи ... Направо нямам думи..
-1
 
 
Яяяяяя Румбата дето реве че сме от криза в криза си уреждал Десинцето на хубавка работа.Що така бе Румба.Иначе голям моралист .
-4
 
 
СВЕТЛИНА ПОВЕЧЕ СВЕТЛИНА ДРУГАРИ ,нещо става на тъмно ,корупция.....пРезиЛдента натиска ,висш военен да прикрие престъпление и да въведе в заблуда разследващата прокуратура !СРАМ!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: