От bTV се изфукаха: Смазахме Нова тв с този сериал!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (9)
11:40 / 22.02.2020
2892
На 21 февруари bTV откри пролетния телевизионен сезон с най-новия български сериал "Съни бийч“. Оригиналната продукция завладя телевизионната аудитория още с първия епизод като достигна до 1 108 100 зрители. В петък вечер 38,6% от всички пред екрана проследиха как започва лятото за четиримата сезони работници в голям хотел на Слънчев бряг.

Това са умният и чаровен Гомес /Бойко Кръстанов/, пиколо и разведен баща; сексапилната аниматорка Ивон /Евелин Костова/; задръстената ѝ сестра Дарина /Лидия Инджова/, назначена за екскурзовод; и суперсваляча, но леко ограничен спасител на басейна – Младен /Иво Аръков/.

Плановете на четиримата приятели се объркват напълно, когато на сцената излиза младият син на собственика на хотела - арогантният и несигурен Никола /Явор Бахаров/ - разглезено богато синче, на когото в миналото са му се подигравали и сега той е готов за отмъщение.

Романтичната комедия, копродукция на bTV и "Междинна станция“, е изборът и на зрителите между 18 и 49 години (38,2%), и на младата телевизионна аудитория (33,8%).

Създадената според световните кино стандарти продукция "Съни бийч“ завладя зрителите на bTV с вълнуваща история, която повдига завесата към потайностите на хотелиерския бизнес, пречупени през личните истории на персонажите. "Съни бийч“ притежава всички характеристики на един модерен праймтаймов сериал - завладяваща история, отлична актьорска игра, силни персонажи и най-високо качество на реализацията, включително с техники на заснемане, които са използвани за първи път в подобна продукция.

Бойко Кръстанов, Иво Аръков, Явор Бахаров, Евелин Костова, Боряна Братоева, Лидия Инджова, Виттория Николова, Даниел Пеев и др. са сред талантите, които си партнират с големи имена от различни поколения български артисти. Сред тях са Даниел Цочев, Николай Ишков, Стоян Радев, Мариан Маринов, Пенко Господинов, Любомир Ковачев и други. В отделни епизоди към актьорския състав се присъединяват гост-звезди.

Виж коментарите (9)

Още по темата (1303):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от България във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
06.12.2020 Никол Станкулова: Като малка никой не ме наричаше Николче, казваха ми
Николай!
Още новини от Национални новини:
Проф. Чорбанов: Дано в понеделник да не бъде обявена епидемия, ка...
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).