Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
От мрежата: На път към Районното ми бъркаха в очите, сега съм с хематоми
Автор: Десислава Томева 20:42 / 24.03.2023Коментари (8)682
© Facebook
Всичко започна с рутинна проверка заради това, че съм мотоциклетист и бях спрял и имаха възможност да ме проверят, така започва разказът на един моторист в мрежата, забелязан от Sofia24.bg.

След като се установи, чe номера на мотора не се вижда заради позицията, в която е. Заради тази и още една такава нередност имаше словесно напрежение, но аз от своя страна не съм използвал епитети или псувни насочени към тях.

Очаквах развоя на ситуацията като през това време сърфирах в интернет на няколко метра до полицейската кола. След като изчаках 5 мин. отидох до прозореца на водача за да разбера какво следва.

Полицая, който малко по късно разбрах, че се казва Владимир Петров Петров ми каза да се отдръпна защото съм пречел на колегата. В отговор на това му казах, че искам да разбера за какво става въпрос и какво следва.

Получих второ предупреждение с думите:

-Това е полицейско разпореждане пречиш на колегата.

В отговор отново му казах че искам просто да разбера какво се случва тъй като ме засяга пряко и тогава ми бе нанесен първия удар. Последваха още множество удари като през това време аз не съм отвръщал по никакъв начин. След като и шофьорът на патрулката се включи, ми бяха поставени белезници и бях свален на земята по лице.

Тогава за моя изненада започнаха да ме ритат в главата яростно в резултат на което получих средни телесни повреди като счупвания и хематоми.

В полицейската кола на път към районното ми бъркаха в очите в следствие на, което са неузнаваеми. В районното ми пуснаха ток в главата и в слабините за да подпиша документ с невярно съдържание, в който пише, че съм ги бил нападнал а това е чиста лъжа и мъченията пак казвам бяха с цел да ме принудят да ги подпиша.

Това е една много кратка версия на едно преживяване свързано с много болка с продължителност към 4 часа.

В полицията (първо районно град Варна) изядох още много бой и получих не една обиди и заплахи. Буквално бях изтезаван", пише потърпевшият и иска съдействие от медиите?








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Не харесвам куките, ама тоя си е бил за бой...
+1
 
 
Сам си е бил виновен. Нагло и арогантно поведение. Като ти се казва да се отдръпнеш... ще се отдръпнеш. Какво се случва или не се случва не е твоя работа и така или иначе ще разбереш. Научете се да подхождате със уважение и по малко затруднения ще си имате.
+2
 
 
Малко ти е било,такива с пърдялници още като ви видят и трябва да ви правят на зебри с палките.Замерване на шума на средни обороти и присъда ефективна ако не е в норми.Трябва на платформи да сте всичките и до пистата там си надувайте празните глави,пазете моториста ,карайте на една две ако иската на три гуми,падайте .....после след всичко тва като ви порасне пениса с няколко милиметра,отново на платформата и вкъщи!
+2
 
 
Малко са го били това мотоциклетисче педерасче.В Америка можеше и помен да му правят вече
0
 
 
Днес ме глобиха заради това,че бях забравил да включа фаровете.Държах се културно както и те с мен.Не ме биха или ритаха.Рокерчето е псувало,било и посягало
+3
 
 
Смешник . Като се правиш на интересен така ще е сега могат да те съдят за лъжи сведетелство срещу полицай те
-1
 
 
Така! Така! Скоро и на друго място ще ни бъркат. Докато не се научим да говорим с полицията само когато ни дадат думата. Нали така, старши?
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2023 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: