От утре започват валежите от дъжд и сняг

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:12 / 14.01.2016
838
През нощта от запад облачността ще се увеличава, а вятърът временно ще стихне. Минимални температури между минус 2° и 3°.

Утре ще има значителна облачност, дъжд ще завали отначало в Западна България, а до вечерта и на места в централните райони на страната. В крайните северозападни райони дъждът ще преминава в сняг. Вятърът ще е слаб, в Източна България и на места северно от планините - умерен до силен от юг-югозапад. Температурите ще са все още сравнително високи, максималните ще са между 5° и 10°, в югоизточните райони до 12°.

Атмосферното налягане ще се понижава.

Над планините ще е облачно и главно в масивите от западната половина на страната ще превалява сняг. Ще духа силен, по високите части - бурен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 3°, на 2000 метра - около минус 3°.

Над Черноморието ще има разкъсана облачност. Ще духа умерен до силен вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са между 9° и 11°. Вълнението на морето ще е 2 - 3 бала и ще се усилва. Температурата на морската вода е 8°.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Даниел Митов: Лудият с картечница, наречен "Промяната", вече успя...
Габриела топи майка си за убийството на Пейо
Успокоиха ни за магнитните бури през този месец
Професор Рачев каза какво време да очакваме през следващите дни, ...
Не влизайте в пряк допир с давещ се
Ето какво е състоянието на простреляното от полицай 19-годишно мо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).