Отчаяна майка: Помогнете да спася дъщеря си, дрогират я и я карат да проституира

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (6)
16:28 / 17.08.2018
29434
Отчаяна майка от Варна се обърна с апел чрез Varna24.bg за съдействие, след като 22-годишната й дъщеря, заедно с внучката й на годинка, са в неизвестност от 1 август. Като в популярния филм "Не без дъщеря ми", жената е готова да се бори, за да откопчи детето и внучето си от обкръжението на хора, за които твърди, че дрогират момичето и го заставят да проституира, а бебето през това време е оставено на произвола на съдбата. Ето какво разказа жената, която е сезирала Второ РПУ във Варна и разчита на намесата на прокуратурата, за да успее да спаси момичетата си: 

"На 20.06.18 дъщеря ми тръгва инцидентно и много набързо за София, като преди това човек от София, с който се е запознала в интернет, я е посетил. Още от 16.06 връзката с нея е затруднена, а след 21.06, тя започва да не се прибира при баба си, която живее в София, на която уж каза, че ще гостува. Твърди, че живее при хора, които определя като свои приятели. Обадила съм се в полицията във Варна 2РПУ. Сигурна съм че лицето, което я е посетило и тя не е познавала, има връзка с изчезването на дъщеря ми и внучката ми. Ежедневните неща, които тя обичайно е правила са променени, няма почти никакво развитие във Фейсбук, спря да ползва и Вайбър. Не си вдига телефона, друг човек владее комуникацията, мъж който е залепен за нея и заплашва. Тя звучи неадекватно и е много различна. Разбрах, че е била в депресия и отчаяна. Твърдя, че са я зарибили чрез измама, възможно е това да се е случило още във Варна около 16.06, а на 20-ти тя заминава скоротечно. Промени се цялото й държание спрямо близките, езика и стана циничен, а грижите за детето остават на заден план.

Когато отидох до София да се срещна с нея,  дойде с някакво момченце на около 11 години и твърдеше, че детето е нейно. Беше неадекватна. Тъй като момчето, от което забременя, не призна детето, в родилния дом, когато изписваха внучката ми аз поех грижата над тях. Затова разчитам и на съдействието на прокуратурата, за да мога да върна и двете си момичета, за да продължа да се грижа за тях. Смятам, че е системно дрогирана и заставяна да проституира. Тя няма доходи и е зависима. От 17 април бебето не е водено на детска консултация. Имам съмнение, че детето има здравословни проблеми, защото се души и си причинява болка. На 27 юли във София я заведох на лекар и педиатърката каза,че това е синдром на изоставените деца ,т.е че на детето му липсва внимание. Свидетели разказаха, че майка му пие кафе от неговото шишенце, което също говори за това, че в момента дъщеря ми не е на себе си. Ако успея да издействам прокурорска заповед ще мога да я прибера при себе си в Германия, където работя от години. Целта ми е да заминем заедно, за да я откъсна от тези хора. Затова обаче ми е нужна информация и призовавам всеки, който е виждал дъщеря ми и знае нещо за нея да се свърже с мен на профила ми във Фейсбук", обясни отчаяната жена.

Виж коментарите (6)
Още новини от Национални новини:
Специалистът по право Димитър Стоянов: "Аз съм Кирил Петков и не ...
Вижте всички оценени професионалисти в Бургас - Сигурно сте чули ...
Може ли резултатът за коклюш да се окаже фалшив?
Ето кога коклюшът може да бъде коварен
Изтеглиха номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за съ...
Главчев: Имам доверие към всички министри в моя кабинет


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).