Откриха голо момиче в храсти край пътя между Банско и Добринище

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:32 / 05.04.2017
1032
Новината за 17-годишното момиче, което бе открито голо в храстите край пътя между Банско и Добринище, хвърли в ужас вчера местните хора. Причината е, че имаше слухове, че момичето е тормозено, дори изнасилено. По-късно стана ясно, че не става въпрос за престъпление, а за момиче, изпаднало в депресия и избягало от вкъщи. 

"Няма нищо криминално в случая. Лицето е настанено в специализирано заведение, тъй като има психически проблеми. Жената не е била бедстваща, нито е станала жертва на престъпление", съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР - Благоевгра, цитирани от struma.bg. 

Момичето е забелязано вчера сутринта от преминаващи по пътя Банско- Добринище, на които направило впечатление, че е цялото в кал и без връхни дрехи. Подаден е сигнал в полицията и на място се отзовали полицейски служители, които го прибрали. Младото момиче било много изплашено, споделило, че е прекарало нощта в храстите, но не могло да отговори защо е без дрехи. Същевременно родителите, които са наясно със състоянието на детето си, също били подали сигнал, че дъщеря им е излязла и цяла нощ не се е прибирала.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Внимание! Боровата процесионка атакува вече и плодови дръвчета
Личните лекари може да започнат по-ранната ваксинация срещу коклю...
Напусна ни Антон Дончев
Остава само седмица, ако имате бизнес и искате да получите безвъз...
Д-р Бацелова предупреди: Тази болест е трудна за диагностициране ...
"Алфа Рисърч" за парламентарните избори: ГЕРБ-СДС са фаворит, ПП-...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).