Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Отлични възможности за финансови постъпления за някои зодии днес
Автор: Екип Burgas24.bg 08:41 / 26.07.2018Коментари (0)3364
©
Хороскоп за четвъртък, 26 юли:

Овен

Една изненада ще ви даде увереност за връзката ви. Възможностите на деня ви позволяват да намерите пътя си и да оцените усилията си в постигане на целите ви. Действате ли по целите си самостоятелно, четвъртък ще е плодотворен и успешен. Решите ли да работите в съюз с някого, ще възникнат противоречия, които ще се изострят и ще ви разделят. 

Телец 

Общуването с онези, които ви натоварват ще породи у вас мрачни мисли, от които нямате нужда. Хармоничната енергетика на деня подпомага постигане на висшите истини и духовно съзнание. Благоприятен ден, който предоставя прилични условия за осъществяване на делови цели, за успешно провеждане на преговори и за пътувания.

Близнаци

Днес са възможни успехи само, ако сте динамични и упорити. Днес ще се чувствате в отлична кондиция и с желание да направите нещо повече за себе си и обкръжението ви. Неразбирателството ще роди острота и кавги, а те са сигурното препятствие на пътя на успеха ви. Изводът е един: по никакъв начин не позволявайте да се оформят ситуации, които раждат, разгарят или поддържат конфликти. 

Рак

С доброто си настроение ще предразполагате всички около вас към пълноценно общуване. Добрите ви намерения и новостите през днешния ден ще подновят нагласата ви за духовно самоусъвършенстване. От гледна точка на възможности за реализация на цели и за постигане на парични печалби, четвъртък е особено благоприятен за Раците и е носител на стабилни гаранции за успех. 

Лъв

Ценна придобивка или изгодно вложение приковават вниманието ви. Посвещавайки повече време на дома и семейството си през днешния ден. Четвъртък е печеливш във финансов аспект, но може да бъде такъв не само по отношение на финансови постижения, но и при реализация на цели, засягащи социалното и деловото ви устройване по начин, гарантиращ продължителна стабилност. 

Дева

От вас днес ще се изисква да сте непрекъснато нащрек в работата си. Денят е подходящ за придобиване или продажба на земя или друга недвижимост. Въпреки фактът, че Девите разполагат с хубав шанс за реализация на цели от  финансово естество, четвъртък не гарантира успешни действия в професионалните среди, което ясно подчертава, че не е препоръчително да се насочвате към тях. 

Везни

Сред добрите възможности, носещи ви късмет днес е и тази да имате последната дума при решаването на професионален проблем. Получените нови знания и информация ще се отразят положително на дейността ви, и резултатите ще ви направят доволни. Активността и наличието на късмет позволява на Везните да реализират целите си през този ден. 

Скорпион

Вниманието ви ще е насочено към решаване на въпроси, които не са стояли до сега пред вас. За много от вас денят се свързва с приключване на текущи задачи и възможност за финансова и професионална стабилизация. Много положителна за реализация на материални цели, четвъртък ще е доста ползотворен за всички Скорпиони, които действат честно и отговорно по задачите си. 

Стрелец

За вас сега е особено важно да не считате единствено себе си за прави, защото това може да ви донесе сериозни неприятности. Преживяванията ви през изминалите дни и загрижеността ви за собственото ви духовно и лично развитие. Този ден ще е доста труден за Стрелците, въпреки че не може да се говори за липса на шанс, но последният така и няма да се разгърне. 

Козирог

Днес може и да не ви остане много време да почивате, но със сигурност ще ви бъде много забавно. Възможна е промяна в плановете ви, но ще се справите с напрежението. Стабилните позиции и добрият късмет са характерни за Козирозите в четвъртък, но никой от зодията няма да разчита само на това. Ще действате усърдно за материалната си реализация, и ще постигнете целите си. 

Водолей 

Трудът ви ще бъде оценен, а възнаграждението ще се отрази благоприятно на живота ви. С добри дела и духовни занимания ще постигнете вътрешна хармония и по-лесно ще получите отговорите. Условия за успешна реализация на материални или други цели в партньорство през този ден са много добри.  Едва ли обаче мнозина ще се възползват от ситуацията поради страх от зависимост. 

Риби

Приоритетни за вас днес ще са финансовите въпроси и дела. Въведете ред в бита и се потопете в рутината на домашните грижи, близките ви ще са доволни. И за Рибите успехът в четвъртък е сигурен, но явно и при вас за някои се очертават пробиви. Показателни са в случаите на разногласия, развиващи се във възходяща градация.



Още по темата: общо новини по темата: 568
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Декември 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Великден 2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: