Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Отново агресия в училище! Конфликт между седмокласници завърши със спукана глава
Автор: Пламена Николова 12:26 / 14.11.2019Коментари (4)1412
© Фейсбук
Дни след като ученички се биха пред двора на варненската Хуманитарна гимназия, нов случай на агресия между ученици взриви социалната мрежа във Варна, видя Varna24.bg

Майка на седмокласник публикува снимки на спуканата глава на сина си, вследствие на конфликт във варненското училище "Найден Геров". 

В публикация в групата "Варненски мамчета" майката на момчето със спуканата глава споделя: "Живеем в мирни времена, а знаете ли как аз изпращам децата всеки ден? - С молитва!!! Защото вие скъпи родители сте забравили задълженията си! Един ден вие родители ще страдате, не само децата ви! Това е вашето бъдеще. Опомнете се, замислете се!“.

За Varna24.bg началникът на инспектората във Варна Венцеслава Генова коментира, че има постъпил доклад от СУ "Найден Геров" за случая от вчера, при който двама седмокласници са влезли първо в словесен конфликт по време на междучасието, а след това по неизяснени до момента причини единият от тях е пострадал. 

Сигнал е изпратен и до МОН. В доклада от училището е посочено, че директорът на училището е уведомен за случилото се. След инцидента медицинското лице на училището веднага е взело мерки да окаже първа помощ. Класният ръководител и психолога са предприели мерки по Механизма за предотвратяване на агресията в училище. 

"Училището работи по казуса. Случилото се е в междучасието. Между двамата седмокласници първо е имало вербална агресия. Не е ясно с какво и как е ударено пострадалото момче. Работи се по изясняване на конфликта и причините за него", коментира Венцеслава Генова. 

Тя допълни, че е запозната и с друг случай, също станал известен чрез социалните мрежи, но за който няма постъпила информация при нея. Там се касае за снимка на момиче от същото училище с насинено око, също публикувана във Фейсбук. 

Този случай също се изяснява, от училището са предприели мерки за работа не само с учениците, но и с техните родители", допълни Венцеслава Генова.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 14.11.2019 г.
0
 
 
То ако не е Бургас, ще е Варна. Във водата им има прекалено много бокс и "Иемемей"
0
 
 
Наистина са гадни децата от "Найден Геров ",ще го потвърдя и аз-миналата година едни от големите ми викаха "Ако не ни кажеш адреса си ,ще те пребием ",заплашваха ме големите.Значи са гадни.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: