Отново трагедия на пътя: Един загинал и трима ранени при катастрофа край Шумен

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:02 / 08.05.2016
908
Един човек е загинал, трима са пострадали при катастрофа между лек и товарен автомобил между село Веселиново и град Смядово. Това съобщиха от Областна дирекция на МВР - Шумен.

Движението в района на катастрофата е затруднено. В 12.42 часа е получен сигнал за катастрофа между Веселиново и Смядово между два автомобила, вероятно с пострадали. На място веднага са насочени екипи на Полиция, Пожарна и Спешна помощ.

При пристигането си пътните полицаи изяснили, че са се блъснали лек и товарен автомобил, двата с турски регистрации. След тежкия удар на място е починал водачът на лекия автомобил, 56-годишен мъж. В МБАЛ- Шумен за преглед са откарани жената, която е пътувала с него, както и водачът на товарния автомобил и спътницата му.

Движението по пътя Шумен- Бургас е затруднено в участъка край Смядово, тъй като по време на инцидента друг товарен автомобил опитал да премине през местопроизшествието, усукал се и блокирал пътя. Създадена е организация за преместване му, за да се осигури безопасно преминаване на останалите участници в движението. От ОД на МВР призовават водачите да шофират внимателно и да спазват правилата за движение и ограниченията на скоростта.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Спортното министерство започва проверка на тотото
Бойко Борисов: Ще правим правителство с ПП-ДБ, но този път ние ще...
8-годишният Максим има нужда от помощ, за да се лекува в Москва
Министър Коритарова разпореди анализ на състоянието на пътищата у...
Голямо задръстване на АМ "Тракия"! 4 коли се врязаха в мантинелат...
Съдът насрочи дата за делото за убийството на 14-годишния Филип


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).