Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Овчарят тотомилионер към дъщеря си: Да ти видя гърба!
Автор: Екип Burgas24.bg 16:50 / 06.11.2015Коментари (6)888
©
Тотомилионерът от Петричко Здравко Траянов, който спечели 1,6 млн. лв., заживя на спокойствие при племенника си Андон Маринков. Младият мъж има мебелен цех край Петрич. До производствената база има къща и още една постройка, които са годни за живеене.

"Вуйчо ми живее при нас от 20 години. Има всички битови условия и тук е на спокойствие", каза племенникът Андон, който е син на сестрата на Здравко.

Преди седмици, когото удари шестицата от "6 от 49", късметлията работеше като овчар в с. Първомай, но напусна, за да си гледа спокойно старините.

"Обиколил съм доста страни в света, но сега си подготвям паспорта и ще отида в Дубай на почивка. Искам да видя природата там", каза милионерът и допълни: 

"Абе то напоследък много роднини излязоха. Някои не съм ги чувал и виждал с години, ама сега се сетиха за мен. 20 години бях забравен от всички. Само Андон се интересуваше и се грижеше за мен."

Траянов е категоричен, че първо ще помогне точно на племенника си, защото има финансови затруднения в бизнеса. 

"Той беше човекът, на когото съм звънял в 1 часа през нощта от Солун и той идва да ме прибере. Докато работех в Гърция, ме возеше дотам и връщаше обратно. Никой толкова години не се сети за мен", допълни късметлията.

Казва, че наскоро се появила дъщеря му да го моли за парична помощ, защото майка й и болният й брат трудно преживяват. Здравко отдавна е разделен с жена си и не поддържа връзка с нея и децата.

"Преди доста години имах спестени 2000 лева. Отидох да ги дам на дъщеря ми. Тогава това си бяха пари, защото цигарите струваха 60 стотинки. Дъщеря ми обаче отказа помощ и ме изгони. Каза ми: "Да ти видя гърба". Сега и аз казах същото: "Да ти видя гърба", допълни мъжът.

Признава, че след раздялата с жена си е имал доста приятелки. Сега си търси добра жена, разбрана и да не е скандалджийка. 

"Трябва ми някоя бабичка за старини. Да си приказваме спокойно с нея, да няма разправии. Ще довършим един строеж на къща тук, до цеха на Андон, и ще си живеем в мир", мечтае късметлията.

Продължава да пуска тото и от последния тираж спечелил тройка. Денят му минава в помощ на племенника му. Върти се около него в цеха и се радва на спокойствие.

Здравко раздели джакпот от 3,2 милиона лева със столичанина Петър Димитров, който има собствена фирма за компютри. Неговата комбинация била подсказана от съпругата му.

Тази на пастира пък направил компютърът в пункта на тотото в Петрич. Здравко дал пари на шефа си, като го помолил да пусне три колонки. Той обаче направил още една, която се оказа печеливша. 

И въпреки предложенията от мастити адвокати от региона не прибра фиша при себе си, а го даде на овчаря си. След това го накарал да издои 180 овце, преди да приключи последния си работен ден и да се отдаде на харчането на парите си, които вече са преведени по сметката му.

Източник: "24 часа"









Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
И мен много ме развесели, че иска да види природата в Дубай. Да не си прави труда - "песъци, дюни, полета пълни с пустиня" както е казал класикът. Ако иска обече да види човешките постижения там - това вече е друг въпрос. Жив и здрав да е и да си харчи парите умерено и с акъл. Само един съвет - на родните си деца винаги се прощава. Без значение какви грехове имат към теб.
+4
 
 
Природата в Дубай - високи сгради и скъпи коли :D
на 06.11.2015 г.
+3
 
 
Природата в Дубай!?Иначе жив и здрав , с кеф да си ги харчи.
на 06.11.2015 г.
+5
 
 
Познавам човек който през 1994 г. спечели 3 800 000 лв. Тогава една жигула струваше около 12/15 000 лв. , а малко преди да удари печалбата жена му се беше развела с него..... брат му се беше отказал от бащината им къща която преди това беше в неугледен вид, а племениците му които не го познаваха, идваха да го видат за две-три минути и бързаха да хванат автобуса след като бяха с пълни джобове..... След това се сещате.....а, в момента този човек се чуди как да свържи двата края.....
+6
 
 
Звучи малко измислено ,но ако е вярно ,нека човека си ги харчи със здраве , полага му се .
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Застреляха Алексей Петров
България се отказва от дерогацията за внос на руски петрол
Обвиниха Лена Бориславова във фалшификация на документи
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: